Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

EcoStoof heeft eigen pan

De EcoStoof® original gietijzeren pan is een feit. Na veel vragen van klanten over soorten pannen en pannenmaten heeft het bedrijf besloten een eigen pan uit te brengen. “We zijn blij dat we met de pan aan de wensen van onze klanten tegemoet kunnen komen” aldus Caro Niestijl, de ontwikkelaar van de EcoStoof. "Nu weten ze zeker dat ze met deze pan de perfecte pan voor de EcoStoof in huis hebben."

"Onze pan is in Turkije gemaakt en is gemaakt om warmte heel lang vast te houden. De pan heeft een uitstekende warmteverdeling waardoor iedere centimeter van de pan gelijkmatig en snel verwarmt en deze warmte voor een hele lange tijd vasthoudt. De pan ondersteunt daarom de werking van de EcoStoof."

De EcoStoof is een panbehuizing waarmee je door de hoge uitgekiende isolatie-eigenschappen kan stoven zonder energie. Het werkt zo: je brengt het gerecht aan de kook. Je doet de pan in de EcoStoof en het gerecht gaart door de isolerende werking van de EcoStoof vanzelf verder zonder toevoeging van warmte.

Voor meer informatie:
Ecostoof
info@ecostoof.nl
www.ecostoof.nl

Publicatiedatum: