"Sinds Corona is de kaartenverkoop enorm toegenomen"

Nu ook duurzame afscheurbare weekplanners van ZintenZ

Uitgeverij ZintenZ heeft weekplanners ontwikkeld. "Prachtige planners om geordend het nieuwe jaar in te gaan. Te gebruiken wanneer je wilt, want je kan de datum zelf invullen. Je kan hem dus langer gebruiken, een tijdje niet gebruiken, af en toe gebruiken of natuurlijk dagelijks gebruiken. Foutjes maken is niet erg, want hij is afscheurbaar. Met een blocknootje voor de kleine aantekeningetjes, warme groetjes en andere belangrijke zaken", vertelt Leo Kaniok namens de uitgeverij.

Weekplanner Uil. Op de website van ZintenZ zijn in totaal 4 verschillende weekplanners te vinden. 

Voor het schrijfwaar en de kaarten van ZintenZ zijn geen bomen gekapt. "Ze worden klimaatneutraal gedrukt, zonder waterverspilling en met gifvrije bio-inkt. Op papier gemaakt van bladeren en stengels uit oogstafval. Honderd procent duurzaam dus."

Kerstkaarten
Dit jaar zijn er bij ZintenZ ook weer kerstkaarten verkrijgbaar. Leo daarover: "Onderzoek wijst uit dat je gelukkiger wordt als je regelmatig handgeschreven bedankjes stuurt. Dat wisten wij bij ZintenZ natuurlijk al heel lang. Maar sinds Corona hebben veel mensen dit ook ontdekt. De kaartenverkoop is enorm toegenomen en ook met Kerst en nieuwjaar sturen mensen elkaar weer volop kaarten."

Vorig jaar introduceerde de in Haarlem gevestigde uitgeverij drie hele nieuwe series Eco Kerstkaarten voor in de biospeciaalzaken. "Dit jaar hebben we één nieuwe lijn, en voor de afwisseling hebben we in de bestaande setjes wat nieuwe kaarten gedaan."

Voor meer informatie:
Leo Kaniok
Uitgeverij ZintenZ
Mollerusweg 88-90
2031 BZ Haarlem
023 5762854
leo@zintenz.nl 
www.zintenz.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven