"De sector heeft het nodig om op deze beurs weer bij elkaar te komen"

Organisator BIOFACH houdt vast aan datum: 15-18 februari 2022

Tholen - NürnbergMesse houdt vast aan de datum van de BIOFACH/VIVANESS. Deze zal gehouden worden van 15 tot en met 18 februari 2022. Danila Brunner directeur van BIOFACH/VIVANESS bij NürnbergMesse, verklaart dat de voorbereidingen samen met de talrijke geregistreerde exposanten in volle gang zijn. De beursorganisator volgt de coronasituatie uiteraard op de voet en er worden de nodige maatregelen getroffen om de veiligheid van de exposanten en de bezoekers zo goed mogelijk te kunnen garanderen. Er is ook intensief contact met de betrokken autoriteiten op landelijk en stadsniveau.

Enthousiaste reacties
Jacqueline Poppe vertelt namens Beech Business Promotion dat het BIOFACH-team druk is met de voorbereidingen van de komende editie. Ze geeft aan dat er zeker extra maatregelen genomen zullen worden. "Dat is niet meer dan billijk. Zo komen er onder meer bredere gangpaden." Ze kijkt met een goed gevoel terug op de beurzen die de afgelopen maanden gehouden zijn. "Hier kwamen zeer geïnteresseerde bezoekers op af. Zowel de exposanten als de bezoekers waren eigenlijk nog enthousiaster dan voorheen."

"De sector heeft het nodig"
Ze verwacht ongeveer hetzelfde aantal Nederlandse exposanten als in 2019. "Veel exposanten die ik gesproken heb geven aan heel graag naar Neurenberg af te reizen in februari. En dat is mooi; want wij zijn dus sowieso van plan om het door te laten gaan. Uit alles blijkt: de sector heeft het nodig om op deze beurs weer bij elkaar te komen, de bedrijven vragen er om." Het merendeel van de Nederlandse bedrijven zal als vanouds in hal 5 te vinden zijn. "Ongeveer de helft van deze hal zal met Nederlandse stands gevuld worden."

Ze wil ook de al ingeschreven exposanten er graag op wijzen dat inschrijven voor de Novelty Stand nu kan. "Bedrijven kunnen zich hiervoor vanaf nu aanmelden."

Nieuwe openingsdag: dinsdag
De openingsdag van de beurs is overigens naar dinsdag verschoven (in plaats van woensdag), daarmee komt de zaterdag als beursdag te vervallen. Eerder vertelde Jacqueline daarover al dat de beursorganisatie hiermee zowel de exposanten als bezoekers tegemoet komt. 

Digitale elementen als toegevoegde waarde
Naast de fysieke vakbeurs in het expositiecentrum is de beursorganisatie ook van plan om bepaalde digitale elementen in BIOFACH en VIVANESS 2022 te integreren. Daartoe behoren toegang tot geselecteerde presentaties van het BIOFACH- en VIVANESS-congres, uitgebreide communicatie- en afspraaktools en een uitgebreid overzicht van exposanten met talrijke zoek- en filterfuncties.

Voor meer informatie: www.biofach.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven