Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Studenten bezoeken biologische geitenhouderij

Studenten van de Silverlinde, een instituut voor cursussen, lezingen, workshops en veterinaire beroepsopleidingen op het gebied van natuur- en diergeneeskunde n Breda kwamen deze maand op bezoek bij Biologische Geitenhouderij De Molswaerd in Bleskensgraaf. De familie van den Bergh plaatste onderstaand verslag op hun website.

"De studenten kregen de opdracht om een ​​geitenboerderij te bezoeken en tijdens dit bezoek kennis te maken met onze specifieke relatie met de dieren en de biologische omgang met de natuur. Binnen dit onderzoek staat het natuurlijk welzijn en het houden van dieren centraal, iets waar onze biologische geitenhouderij zoveel mogelijk op aansluit."

"Het werd voor beide partijen een enorm leerzame en gezellige middag. De studenten waren zeer geïnteresseerd in ons bedrijf, raadpleegden vooraf uitgebreid onze website en maakten hierbij goed gebruik van de beschikbare informatie. Ze wisten veel en vooral kritische vragen te stellen! Maar leer ons kennen, we wisten wat ons te doen stond."

"De geiten vonden het natuurlijk allemaal geweldig en de stoet aan druk formulerende mensen maakte zowel nieuwsgierig als actief. Goed kijken, zich hier en daar laten horen en hun beste beentje voorzetten, dat kunnen ze wel en naar ons idee hebben ze zich als voorbeeldige gastheren en gastvrouwen gedragen."

"Aan het einde gekomen van de rondleiding was het tijd om te ontspannen en iets lekkers te nuttigen. Hier wisten wij wel raad mee en onder het genot van de nodige verse geitenkaas keken we met elkaar terug op een geslaagde middag en een informatief bezoek."

Voor meer informatie:
Biologische Geitenhouderij De Molswaerd
0184 691 354
info@demolswaerd.nl
www.demolswaerd.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven