Eerste paal fulfilment center Picnic op Nieuw-Reijerwaard de grond in

Dinsdag 23 november is de eerste paal geslagen voor het nieuwe fulfilment center Nieuw Reijerwaard in Ridderkerk. Onder toeziend oog van AEW, huurder Picnic en genodigden verrichtten Tanja de Jonge, voorzitter van de Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard (GRNR), Henk van Os, vice voorzitter van de GRNR, directeur gebiedsontwikkeling Jos Melchers van gemeente Rotterdam, Michiel Muller van Picnic, Michel Roettgering van AEW, Marco van der Laan van Aan de Stegge Twello, Marco Praagman en Philip van der Ent van Impact Vastgoed de officiële handeling. De bouw neemt circa een jaar in beslag.

Innovatieve werkwijze
Het zeer hoogwaardige en duurzame fulfilment center heeft een vloeroppervlak van circa 45.000 m2. Impact Vastgoed heeft hiervoor een huurovereenkomst gesloten met Picnic, een snelgroeiende aanbieder van online boodschappenbezorging. Picnic, opgericht in 2015, levert een volledig assortiment boodschappen aan honderdduizenden klanten met een vloot van meer dan 1.500 elektrische bezorgvoertuigen, actief in 150 steden in heel Nederland, Duitsland en Frankrijk. Het succes van de innovatieve werkwijze van Picnic vraagt om nieuwe fulfilmentcentra die de groeiende en vernieuwende werkwijze van Picnic faciliteren.

Efficiënt en toekomstbestendig
Samen met Impact Vastgoed ontwikkelt Aan de Stegge het bouwplan vanaf de eerste plannen voor nieuwbouw. Het unieke concept dat hiervoor werd ontwikkeld huisvest straks het volledig geautomatiseerde proces van Picnic en staat garant voor logistieke efficiency en maximale toekomstbestendigheid. In 2022 start het bedrijf tevens met de realisatie van een fulfilment center voor Picnic op bedrijventerrein Hessenpoort in Zwolle.

Bron: Aan de Stegge


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.