Nu bij Amanvida: Ogaenics - holistische beauty supplementen speciaal voor de vrouw

Ogaenics is nieuw bij Amanvida, de online bio-groothandel voor particulier en zakelijk. Wat is het verhaal achter Ogaenics wellness & beauty supplementen? Enkele jaren geleden hadden Suse Leifer en Claudia Seehusen, de oprichters van Ogaenics, te kampen met verschillende gezondheidsproblemen. Tijdens hun zoektocht naar natuurlijke biologische supplementen die niet toxisch of vervuilend waren, vonden voedingscoaches Suse en Claudia nagenoeg niets dat aan hun hoge eisen voldeed. Vast overtuigd dat het beter kon, startten ze in 2015 vol gedrevenheid en passie hun eigen bedrijf. Ogaenics is het eerste natuurlijke en duurzame lifestyle supplementenmerk met wetenschappelijk bewezen effecten dat een 'clean beauty' filosofie volgt.

Suse Leifer en Claudia Seehusen

Aaltje van der Zee zet 7 redenen om te kiezen voor Ogaenics vegan vitaminen of nutricosmetics op een rij: "Ogaenics biedt pure, holistische supplementen en doet hierin geen toegevingen. Het perfecte supplement is een natuurlijk supplement, dat effectief is en je een goed gevoel geeft omdat het bij je lifestyle past. 'Eat yourself Beautiful' (eet jezelf mooi) is het motto."

Natuurlijk:
1. Holistische vitaminen en mineralen uit 100% planten, groenten en fruit uit biologische landbouw, met al hun co-factoren en nutriënten
2. Geen vulmiddelen, synthetische stoffen of andere additieven
3. In vegan capsules, lactosevrij, glutenvrij en niet-GMO

Effectief:
4. Alle ingrediënten zijn actieve stoffen die wetenschappelijk aantoonbare effecten hebben op de gezondheid.
5. Ogaenics hanteert vaak hoge doseringen van bepaalde vitamines. 1 capsule per dag is meestal genoeg.

Lifestyle:
6. Alle Ogaenics supplementen zitten in een duurzame verpakking (FSC-label) met een moderne look en een eigen frisse kleur wat een goed gevoel oproept.
7. Ogaenics stelde met ervaren biochemici natuurlijke supplementen samen die inspelen op de behoefte van de vrouw en helpen bij stress-situaties, een mooie huid, haar en nagels, vitamine D, weerstand,...

Wat zijn nutricosmetics of beauty supplementen?
Nutricosmetics zijn beauty supplementen of vitaminen en mineralen die er specifiek op gericht zijn om de schoonheid en uitstraling van binnenuit te verbeteren. Deze supplementen zijn een aanvulling op een evenwichtige voeding en dienen niet als vervanging hiervan.

Aaltje: "Onze voeding bevat minder nutriënten dan jaren geleden. Ons lichaam krijgt vandaag steeds meer af te rekenen met vervuiling en toxische stoffen. Een kwalitatief, natuurlijk voedingssupplement kan helpen om vitaminen aan te vullen en het lichaam te ondersteunen. Holistische supplementen hebben een natuurlijke moleculaire structuur die het lichaam herkent als voeding en beter opneemt. Dergelijke supplementen bevatten ook co-factoren of voedingsstoffen van de volledige plant die ons lichaam kan gebruiken om de vitaminen zelf beter op te nemen. Natuurlijke supplementen zijn daarom interessanter. Deze beauty supplementen hebben een notificatienummer, dus zijn ook toegelaten op de Belgische markt."

Door een B2B-account aan te maken kunnen geïnteresseerden via Amanvida meteen gebruik maken van de maandelijkse promoties en wederverkoop kortingen. Voor meer informatie: aaltje@amanvida.eu en Amanvida Zakelijk.  
 
Ook als particulier kan u terecht op de website van Amanvida.eu (online groothandel en webwinkel. Vandaag besteld, morgen geleverd).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven