Binnen no time uitverkocht

Vegan chocolademaker iChoc produceert Billie Eilish-editie

Dankzij een oplettende tiener en een aantal toevalligheden, produceerde EcoFinia GmbH in Bochum, dat achter het veganistische biologische chocolademerk iChoc zit, veganistische chocolade als als gelimiteerde albumspecial van Billie Eilish.

Het begint allemaal in maart 2019 met een verhaal op Instagram, waarin Billie Eilish het interieur van haar tourbus van dat moment laat zien. Naast een aantal andere favoriete producten waren de de iChoc-smaken Classic en Almond Orange aan boord. Wanneer de Amerikaanse zangeres de chocolade in de camera houdt, legt de veertienjarige Karla uit Hamburg, Duitsland - als grote iChoc- en Billie-fan - de link en tipt meteen haar favoriete chocolademerk. Twee jaar later gaat er een gelimiteerde batch van Billie Eilish's eerste veganistische chocolaatjes door de productielijn. Het gaat om Billie's favoriete Classic smaak. Puur plantaardige chocolade op basis van rijstdrank.

"Net als wij, is Billie een echte veranderaar in hart en nieren. Ze is al jaren veganist, is zich bewust van milieu-, dieren- en klimaatveranderingsproblemen en spreekt zich in het openbaar uit. Als gevolg daarvan is ze een voorbeeld voor veel jonge mensen en maakt ze mensen bewust van deze belangrijke kwesties", aldus Andreas Mayer. In een recent Instagram-verhaal legt Billie Eilish uit dat ze iChoc ontdekte in een Berlijnse biowinkel en er meteen verliefd op werd. Sindsdien is iChoc een trouwe metgezel, in ieder geval tijdens haar Europese tournees - want de Duitse chocolade is nog niet
verkrijgbaar was in de VS. Zo ontstond het idee van een veganistische Billie Eilish chocolade, die verkrijgbaar was in Billie's online shop als een gelimiteerde editie voor het huidige album "Happier Than Ever". De repen waren binnen korte tijd uitverkocht. Hoeveel plezier ze heeft in de samenwerking met iChoc, vertelt Billie op Instagram: "Ik [...] wil dat mensen weten hoe goed veganistische producten kunnen zijn! Ik hou van ze dat ze dit met mij wilden doen, wat een droom."

Voor meer informatie:
Alexander Kuhlmann
Ecofinia GmbH
+49 (0)2305 9208513
kuhlmann@ecofinia.de 
www.iChoc.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven