Vernieuwd design voor horecaverpakkingen Meesters van De Halm

De horecaverpakkingen van Meesters van De Halm hebben een metamorfose ondergaan. "Het gamma is nu duidelijker leesbaar, kleurrijker en het geheel is veel meer één lijn geworden", vertelt Rob van den Berg namens Meesters van De Halm. De verpakkingen zijn voorzien van sfeerfoto's aan de voorzijde en een QR-code op de achterzijde die verwijst naar het recept. Hiermee bieden we ook out-of-home meer inspiratie."

Naast de 800-1000 gram zakken, komen de portion packs (50 gram) in dezelfde uitstraling beschikbaar. "We verwachten dat we deze in een full colour dispenserdoos gaan verpakken en verkopen. Deze dozen hebben een klepje aan de voorzijde zodat mensen er zelf een verpakking uit kunnen pakken. Ze kunnen daardoor bijvoorbeeld direct bij een ontbijtbuffet geplaatst worden." Rob geeft aan dat de trend van per stuk verpakte items door de komst van het coronavirus alleen maar gegroeid is. "Vandaar dat we dit nu als compleet foodservice-concept aanbieden."

De horecaverpakkingen van Meesters van De Halm worden veelal door horecagroothandels verkocht en komen via deze weg terecht bij hotels, B&B's, zorginstellingen, cateraars en andere foodprofessionals. "We zijn benieuwd naar de reacties op het vernieuwde design en staan uiteraard open voor vragen of opmerkingen. Ook horen we het graag wanneer men een product mist in de range."

Voor meer informatie:
Rob van den Berg
Meesters van De Halm
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
rob@dehalm.nl   
www.meestersvandehalm.nl  


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven