Biobakkerij De Trog opent belevings- en R&D-centrum

Bio Bakkerij De Trog heeft de deuren geopend van Atelier Pur Pain. Het is een belevings- en R&D-centrum waarmee het bedrijf klanten wil inspireren. In het atelier zal worden gewerkt aan nieuwe, pure broden die inspelen op de basistrends waar de bakkerij voor staat. Er zal ruimte zijn voor de ontwikkeling van de medewerkers om hen voortdurend bij te scholen op kwaliteitsvlak. Ook nieuwe medewerkers worden hier ondergedompeld in de manier waarop De Trog het bio brood met passie maakt. Verder zal het atelier worden gebruikt voor creatieve workshops en hoopt het bedrijf hier op termijn bezoeken en een virtuele tour door de bakkerij te organiseren.

Atelier Pur Pain from Bio De Trog on Vimeo.

Bron: Bio Bakkerij De Trog


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven