"Trots op onze verbeterde recepturen"

Hummus Kalamata valt in de prijzen bij 'Meilleur Produit Bio 2022'

De nieuwe Florentin Hummus Kalamata Olijven heeft in Frankrijk een award gewonnen bij de 'Meilleur Produit Bio 2022'. In de categorie 'Traiteur frais' eindigde Florentin met dit product net achter de kant-en-klare lasagnedeeg van Biobleud. De Hummus Kalamata is het nieuwste product in het Florentin assortiment van veganistische spreads met traditionele Mediterrane smaken.

Verbeterde recepturen
Dit is niet het enige nieuws vanuit Mijdrecht. "Florentin is ook trots op de lancering van vier Hummus en drie Salade producten met verbeterde recepturen. "We zijn altijd op zoek naar de beste ingrediënten en zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en verfijnen van onze recepten om traditionele smaken en authentieke recepten te combineren met culinaire innovatie", vertelt Monique van der Meer.

De Florentin-spreads zijn verbeterd met de focus op een schoner etiket en het verwijderen van extra ingrediënten. "Dit om zo de waardevolle authentieke en traditionele recepten te behouden. Onze pure producten worden geleverd met eenvoudige en hoogwaardige ingrediënten: allemaal biologisch, geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Bovendien halen we onze ingrediënten zoveel mogelijk uit Europese landen om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit heeft geleid tot een verbeterde smaak en textuur van onze producten en betere voedingswaarden die zo belangrijk zijn voor onze klanten."

Klik hier voor meer informatie over de award

Voor meer informatie:
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
0297 255096
info@florentin.nl 
www.florentin-bio.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.