Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Premium frozen yoghurt nu ook bij Gorillas

Cookie Dough Caramel nieuw van West Coast Frozen Yoghurt

West Coast Frozen Yoghurt heeft een nieuwe smaak geïntroduceerd: Cookie Dough Caramel. Deze variant is speciaal ontwikkeld voor de samenwerking die West Coast Frozen Yoghurt aan is gegaan met Gorillas. Door de opname bij Gorillas kunnen consumenten in Nederland en België binnen 10 minuten een nieuwe voorraad biologische frozen yoghurt in huis hebben.

Olav van der Willik, Commercial Hero vertelt namens West Coast Frozen Yoghurt wat meer over de samenwerking: "Voor de zomer zijn we begonnen met een pilot in Nederland en België. Dat was zeer succesvol en vervolgens hebben we vrij snel landelijke dekking kunnen regelen. Onze samenwerking met Gorillas is een bewuste keuze in onze retail strategie en voelt als een echt partnership. Net als bij een supermarktketen is het niet even aankloppen en je wordt gelist. Als relatief klein merk hebben we betrouwbaarheid, rotatie en vernieuwing aangetoond. We hebben inmiddels korte lijntjes, dus kunnen bepaalde dingen snel worden geregeld."

Allround Hero Robin Bassie geeft aan dat de introductie bij Gorillas ook een mooi moment was om een nieuwe smaak te ontwikkelen en te introduceren. "We hebben meteen doorgepakt en een heerlijke nieuwe smaak ontwikkeld: Cookie Dough Caramel. Een geweldige mix van zuur, zoet en zout en natuurlijk weer volledig biologisch. Zo blijven we werken aan lekkere smaken, gebaseerd op 3 pijlers: biologisch, zo weinig mogelijk ingrediënten en zoveel als mogelijk natuurlijk, en minder suikers", aldus Robin.

Voor meer informatie:
Olav van der Willik
West Coast Frozen Yoghurt
Chris Bennekerslaan 27D
3061 EB Rotterdam
06 55882411
olav@westcoastfroyo.com 
www.westcoastfroyo.com