Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Iers cosmeticamerk op basis van zeewier

"Al het leven komt uit de zee." Met deze uitspraak had de Griekse arts Hippocrates, meer dan 2000 jaar geleden, het gelijk aan zijn zijde. Een mooie aanwijzing daarvoor is dat de minerale samenstelling in het menselijk bloedplasma bijna identiek is aan die van het zeewater. Wat deze mineralen in zee bijzonder maken is dat zij via het zeewater in zeewier kunnen worden opgenomen. Bij toepassing van zeewier op de huid kunnen de vitale functies van de mineralen daar worden vrijgeven. Zeewier vormt daarom een belangrijke basis voor de actieve bestanddelen in de producten van het door Your Well recent geïntroduceerde Irish Organics Seaweed Cosmetics.

De producten van Irish Organics Seaweed Cosmetics worden gemaakt door het bedrijf Rí na Mara (Iers voor “koning van de zee”), een familiebedrijf gevestigd in hartje Connemara aan de westkust van Ierland. Duurzaamheid speelt voor Rí na Mara een grote rol bij de productie. Irish Organics producten zijn daarom biologisch gecertificeerd met het Natrue keurmerk. Het zeewier wordt, in nauwe samenwerking met zeewier experts, lokaal geoogst en samen met andere botanische ingrediënten op een verantwoorde manier verwerkt, zonder parabenen, agressieve chemicaliën, Sodium Lauryl Sulfate en dierproeven. De verzorgingsproducten worden ontwikkeld met behulp van deskundigen uit de cosmetica branche. Rí na Mara maakt gebruik van de beste productiefaciliteiten in Ierland en creëert daar unieke, veilige, effectieve en betaalbare kwaliteitsproducten.

Vijf producten
De productlijn bestaat uit 5 producten, te weten een gezichtscrème (voor dagelijkse hydratatie en het voeden van de huid), gezichtsmasker (voor diepe reiniging en exfoliatie), bodylotion (egaliserend, verzachtend, hydraterend en verstevigend), bodycrème (intensief hydraterend en egaliserend),en puur zeewier voor in bad (ontspannend en ontgiftend). Irish Organics producten zijn parfumvrij.

In de parfumvrije Irish Organics producten worden de volgende zeewieren verwerkt:

Kombu: beschermt en hydrateert, stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur en celvernieuwing, verhoogt de productie van collageen

Iers mos: beschermt UV-straling, bestrijdt schadelijke vrije radicalen, ondersteunt bij het herstellen en hydrateren van de huid

Gezaagde zee-eik:  helpt te ontspannen, ontgiften en remineraliseren en ondersteunt de conditionering en hydratering van de huid en het haar

“Huidverzorging met de kracht van zeewater en zeewier, wordt in Thalasso centra en bij vele schoonheidsspecialisten al jarenlang met succes toegepast”, aldus Kees Boender van Your Well. “Met Irish Organics Seaweed Cosmetics kan men nu die verzorgende eigenschappen van de zee op eenvoudige wijze zelf thuis gaan benutten."

Voor meer informatie:
Your Well, the Seaweed Company
+ 0181 375108
info@yourwell.nl 
www.yourwell.nl 

Publicatiedatum: