Tweede Winter Limited Edition van Lovechock: Almond Crunch & Cinnamon

Tijdens een gure winteravond is niets lekkerder dan jezelf onder het genot van een warme kop thee laten verrassen door originele chocoladesmaken. Daarom lanceert Lovechock ook dit jaar weer twee bijzondere Winter Limited Editions. Voor consumenten die op ontdekkingsreis willen is er de nieuwe 'Real Chocolate Experience For All Your Senses'. 

Winter Limited Editions 
Door de Winter Limited Editions van Lovechock waan je je al na één keer proeven op de mooiste plekken. Zo brengt Almond Crunch & Cinnamon de smaak van een kerstmarkt met zich mee en laat Winter Spice & Mandarin je in gedachten genieten van de warme zomerzon.

Winter Spice & Mandarin 
Lovechock's Winter Spice & Mandarin Limited Edition wordt wegens succes nogmaals uitgebracht. Deze smaak is een warme toevoeging aan deze winter. Niet alleen omdat de mandarijnsmaak je weer even terugbrengt naar een zonnige zomerdag, ook omdat het fruit tijdens het oogstseizoen daadwerkelijk uit Spanje is geïmporteerd. Eenmaal aangekomen in de Lovechock-fabriek zijn ze met de hand geschild. Vervolgens hebben de makers winterse speculaaskruiden toegevoegd voor de volle, krachtige smaakbelevenis.

Almond Crunch & Cinnamon 
Vegan m♥lk rauwe chocolade met krokante amandelstukjes en winterse kaneel. De cacao uit Ecuador en Peru geeft volgens Lovechock een intense smaaksensatie.

'Lovechock Real Chocolate Experience For All Your Senses'
Omdat Lovechock de echte, rauwe chocolade op een
bijzondere manier wil laten ervaren, lanceert het naast de twee nieuwe smaken ook de 'Lovechock Real Chocolate Experience For All Your Senses'. Deze limited edition multipack bevat drie van de
meest geliefde Lovechock repen en een makkelijk te volgen
proefgids op een kaartje in de verpakking die de consument meeneemt op een bewuste chocolade-ontdekkingsreis. Via de QR-code kan men ook een audioversie van rond de 10 minuten volgen. Dit is erg leuk om te doen als kleine mindfulness oefening thuis. Fijn extraatje: het pakket is ook nog eens geschikt om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Voor meer informatie: info@lovechock.com en www.lovechock.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.