Gratis workshop op maandag 22 november

'Fermenteren kun je leren'

Tijdens de gratis workshop 'Fermenteren kun je leren' neemt Bionext met 'Bio lekker voor je' deelnemers mee in de wondere wereld van de smaken, geuren en kleuren van gefermenteerde biologische producten. Fermentatie-expert Moritz Huber vertelt alles over het maakproces, wat je nodig hebt, de vele verschillende fermentaties die je kan maken en nog veel meer. De workshop is op maandag 22 november om 20:00 uur en vindt plaats via Zoom.

Zelf maken
"Je kan heerlijke biologische kimchi of zuurkool kopen in de winkel, maar nog veel leuker is om het zelf te maken! Ga direct aan de slag met de kennis die je hebt opgedaan, zodat jij over een paar weken je eerste gefermenteerde kimchi kan opeten. Uiteraard leer je in de workshop ook over allerlei andere groenten die je kunt fermenteren", aldus de organisatie.

Na aanmelding ontvangen deelnemers via een bevestigingsmail een boodschappenlijstje met daarop de ingredi├źnten die nodig zijn om zelf kimchi te maken. De workshop is voor beginners die nog niet veel kennis hebben over fermenteren.

Datum en tijd
De workshop is op maandag 22 november om 20:00 uur. Het is online live te volgen en duurt ongeveer 1,5 uur. De workshop is later terug te kijken voor wie heeft deelgenomen.

Voor meer informatie en aanmelden: www.biolekkervoorje.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven