Clearspring wint acht Great Taste Awards

Na een indrukwekkende reeks van zeven Great Taste Awards in 2020, heeft het Japanse en biologische voedingsmerk Clearspring het dit jaar nog beter gedaan. Clearspring mocht dit keer zelfs acht onderscheidingen van de jury ontvangen.

Tot de winnaars behoren vier van Clearspring's biologische koudgeperste oliën, de onlangs geïntroduceerde authentieke biologische ongepasteuriseerde witte miso en de bestseller van het merk; de biologische Japanse miso ramen noedels.

Clearspring-directeur Maria Dawson zei over de awards: "We zijn erg dankbaar dat we dit jaar acht Great Taste Awards in de wacht hebben gesleept. Er gaat veel werk zitten in het ontwikkelen van deze producten, vooral van de toegewijde biologische boeren en producenten die ze mede mogelijk maken. We zijn nog trotser op onze awardwinst, want niet alleen zijn alle producten biologisch, plantaardig en vrij van geraffineerde suiker, maar onze producten helpen ons ook om ambachtelijke producenten te ondersteunen en een duurzame toekomst te creëren."

Clearspring's Great Taste Award winnaars 2021 op een rij:

  • Clearspring Demeter Biologische 'Styrian' Pompoenpittenolie
  • Clearspring Biologische Japanse Witte Miso Paste - Ongepasteuriseerd
  • Clearspring Biologische Sojaolie
  • Clearspring Biologische Saffloerolie
  • Clearspring Biologische Avocado-olie
  • Clearspring Biologische Japanse Miso Ramen Noedels
  • Clearspring Biologische Bruine Rijstkoekjes - 7 'Super Seeds'
  • Clearspring Biologische Japanse Gyokuro Groene Thee - Los blad

De Great Taste Awards, georganiseerd door de Guild of Fine Food, is één van de meest betrouwbare prijzen voor eten en drinken in het Verenigd Koninkrijk. Producten worden aan een strenge en onpartijdige blinde smaaktest onderworpen door gevierde chefs, culinaire schrijvers, detailhandelaars en inkopers, om zo de felbegeerde Great Taste Award te winnen.

Clearspring zal de komende maanden het logo op de verpakking plaatsen, om het winkelend publiek een extra bevestiging te geven van de kwaliteit van Clearspring's producten.

Voor meer informatie: info@clearspring.co.uk en www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven