Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kaerel introduceert natuurlijke aftershave balsem

Kaerel, de no-nonsens natuurlijke verzorging voor mannen, breidt vanaf november de lijn uit met een 100% natuurlijke aftershave balsem. 40% van de mannen ervaart regelmatig na het scheren een geïrriteerde huid. De huid verdient een goede verzorging voor, tijdens en na het scheren om de kans op een geïrriteerde huid te verminderen.

100% natuurlijk, crap-free
De nieuwe aftershave balsem is van 100% natuurlijke oorsprong en BDIH Cosmos Natural gecertificeerd. Dat betekent: geen parabenen, paraffine, synthetische geur- en kleurstoffen op de huid. De aftershave balsem kalmeert, herstelt en verzacht de huid na het scheren. De toverhazelaar extract verkleint tevens de kans op huidirritatie en is antibacterieel. De aftershave balsem heeft een inhoud van 100 milliliter.

Kaerel skin care
In september 2017 lanceerde Esther Keddeman een natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor mannen: Kaerel Skin Care. Het concept is eenvoudig: geen gedoe, natuurlijke ingrediënten en 'crap free'. Alle producten zijn vrij van paraffine, parabenen en SLS. De verzorging is gericht op de mannenhuid en no nonsens: alleen wat nodig is voor de dagelijkse verzorging. Niets meer, niets minder. Kaerel skin care is tevens geïntroduceerd in België, Finland, Spanje, Tsjechië en Estland.

Voor meer informatie: esther@kaerelskincare.com en www.kaerelskincare.com 

Publicatiedatum: