Samenwerking Gorillas en Tesco

Gorillas, Europees online on-demand boodschappenpionier, en de Britse retailer Tesco, starten samen een pilot voor directe leveringen van boodschappen aan consumenten in het Verenigd Koninkrijk. De samenwerking markeert volgens beide partijen 'een wereldwijde primeur' in zowel flitsbezorging als de retail. Dit is het eerste merkpartnerschap tussen een flitsbezorger en een supermarktketen die verder gaat dan commerciële aspecten en omvat fysieke magazijnen op dezelfde locatie als de bestaande winkels van Tesco.

Na Thornton Heath, in Groot-Londen, zal het partnerschap de komende maanden worden uitgebreid naar extra locaties. Gorillas en Tesco zullen in elke Tesco-winkel gemeenschappelijke magazijnen opzetten, gebruikmakend van het bestaande Gorillas-bedrijfsmodel van kleine fulfilment centers (magazijnen) om de levering van boodschappen binnen enkele tientallen minuten voor hun gecombineerde klantenbestand mogelijk te maken.

De samenwerking geeft Tesco-klanten de mogelijkheid Tesco-producten te bestellen, die vervolgens binnen enkele tientallen minuten via Gorillas worden thuisbezorgd. Klanten van Gorillas krijgen op hun beurt via de Gorillas-app toegang tot een uitgebreide selectie van producten van Tesco.

“We zijn verheugd om dit baanbrekende commerciële en vastgoedpartnerschap met Tesco aan te kondigen. Met Gorillas hebben we ons gevestigd als een flitsbedrijf in de voorhoede van de on demand-supermarkt (flitsboodschappenbezorgservice), terwijl Tesco de toonaangevende retailer in het VK is en aldaar een vertrouwd begrip. Het co-locatie partnerschap stelt beide merken in staat om hun sterke punten naar voren te brengen en sneller een kwalitatief beter aanbod van boodschappen aan Britse consumenten te bieden”, aldus Adrian Frenzel, COO bij Gorillas.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.