Rob van den Berg, Meesters van de Halm:

"Nieuwe uitstraling glutenvrije granen maakt betere positionering mogelijk"

Tholen - De glutenvrije granen van Meesters van de Halm zijn voorzien van een nieuwe look. "We vonden dat er qua uitstraling te weinig onderscheid was tussen onze producten met gluten en de glutenvrije producten. Daarom besloten we om het als een zelfstandig concept neer te zetten. Hiermee komen onze glutenvrije producten apart in het schap te staan en kunnen we ze dus beter positioneren", vertelt Rob van den Berg, algemeen directeur van het in Heeswijk-Dinther gevestigde Meesters van de Halm.

De nieuwe uitstraling is heel basic. Een bewuste keuze, zo geeft Rob aan. "De glutenvrije lijn heeft een open en basic uitstraling. In de transparante zak is het product goed te zien. Openheid, transparantie in producten, dat is voor ons heel belangrijk. We staan voor eerlijke, echte prijzen en hebben geen geheimen. Bij Meesters van de Halm gaan we echt van onze eigen kracht uit. Ons bedrijf is nog altijd zeer onderscheidend. Wij zijn de enige in Nederland die biologische ontbijtgranen in consumentenverpakkingen aanbiedt en die het hele proces van begin tot eind in handen heeft. Dat is waar oprichter Harrie van Grinsven destijds mee begonnen is en die insteek blijft heel mooi. Harrie ging voor transparant en puur en daar bouwen wij nog altijd op voort."

Magazine
Ter ere van het nieuwe design heeft Meesters van de Halm in september een gratis magazine over glutenvrij gemaakt en uitgegeven. Dit magazine staat vol met recepten en informatie over glutenvrij en is gratis te downloaden. "Dit was voor ons een mooie manier om op een laagdrempelige manier mensen te informeren over glutenvrij en wat hier allemaal bij komt kijken. Qua productie is dit ook echt niet het makkelijkst. Gluten zorgt nu eenmaal voor binding. Nog altijd zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat glutenvrije biologische vlokken maakt. Daar zijn we erg trots op."

Deze foto's (gemaakt door Gewoon Hanne) staan ook in het magazine.

Het magazine is onder meer via de Nederlandse Coeliakie Vereniging verspreid. "Nieuwe leden ontvangen een welkomstpakket en daarin zit nu ook ons magazine. Een mooie manier natuurlijk om rechtstreeks één van de belangrijkste doelgroepen te bereiken."

Klik hier om het magazine te bekijken

Voor meer informatie:
Rob van den Berg
Meesters van De Halm
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
rob@dehalm.nl 
www.meestersvandehalm.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven