De Heulhoeve pioniert al drie generaties

De Heulhoeve was de eerste biologische tuinderij in West-Brabant

De familie van Aart uit Hoeven pioniert al drie generaties. Grootvader van Aart was een van de eerste die een kas plaatste en in de jaren '90 schakelden ze over op biologische bedrijfsvoering en kwam er een boerderij- en webwinkel. Tegenwoordig voorzien Joris en Chantal van Aart vanuit De Heulhoeve in Hoeven heel de regio van biologische boodschappen, aldus BN De Stem.

"Tot 1996 was ons bedrijf het enige met een biologische bedrijfsvoering in West-Brabant. De groenten die wij telen in ons bedrijf zijn o.a. komkommers, tomaten, aubergines, bonen, knolgroenten en diverse bladgewassen. De producten worden deels geleverd aan onze versgroothandel en deels verkocht in onze eigen (web)winkel waar wij in 2004 mee zijn gestart. Naast onze zelf geteelde groenten worden ook producten aangeboden die we zoveel als mogelijk van biologische bedrijven uit de regio betrekken. Het doel hiervan is om een vers, biologisch kwaliteitsproduct te leveren tegen een eerlijke prijs, waarbij transport gering blijft. Aanvulling tot een compleet assortiment gebeurt door de biologische versgroothandel Udea uit Veghel."

In de serie De Boer in BN/De Stem staat het bedrijf centraal. Klik hier voor het artikel.

Foto via Facebook

Voor meer informatie:
De Heulhoeve
Heul 63
4741 RB Hoeven
+31 (0)165 502545
info@heulhoeve.nl 
www.heulhoeve.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.