Proeven van Broederhanen-worst tijdens Boer Burger Brunch

"Doe eens 'n man in je pan!"

St.Hendrick heeft in samenwerking met Bionext afgelopen vrijdag 15 oktober de kipproducten van Broederhanen gepromoot. Dit gebeurde tijdens de Boer Burger Brunch op de Neude in Utrecht. Henk van Oers: "De reacties met betrekking tot dit broederhanen initiatief en de smaak van de worsten waren zeer positief. We hebben nu drie broederhanen producten op de markt, rookworst , braadworst en grillworst. Binnenkort wordt daar een vierde product aan toegevoegd: kipgrillworst met kaas van Bastiaansen. Deze kipworsten zijn verkrijgbaar via Udea."

Henk van Oers en Doris Hoefnagels die de worsten bakken en laten proeven.

Het broederhanen initiatief is opgezet door de Grote kamp, Udea en St.Hendrick.

Voor meer informatie:
Henk van Oers
Deli Harmony
De Hootkamp 6
5321 JT Hedel
073 5995683
06 51531813
h.v.oers@deliharmony.nl 
www.deliharmony.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter Instagram

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven