Grow Recruitment helpt organisaties in deze krappe arbeidsmarkt

“We kunnen groeien als bedrijf, maar hoe kom ik aan de geschikte medewerker?”

Bedrijven kunnen écht groeien wanneer de juiste mensen op de juiste plekken zitten. Maar in een steeds krapper wordende arbeidsmarkt wordt het vinden van die beoogde professional voor de organisatie een steeds grotere uitdaging. Kennis, ervaring, feeling hebben met de business, de juiste taal spreken… vooral in food, AGF, tuinbouw en sierteelt spelen deze factoren een cruciale rol bij het behalen van de beoogde successen. En vindt dat allemaal maar eens terug in een geschikte kandidaat.

Een drietal door de wol geverfde recruitmentspecialisten in food, AGF, tuinbouw en sierteelt hebben vanaf 1 oktober de handen ineengeslagen in het nieuwe bedrijf Grow Recruitment. Grow Recruitment laat zowel bedrijven als professionals opbloeien want ‘Happy People’ brengen nu eenmaal ‘Better Results’. “Bij Grow Recruitment begrijpen we als geen ander hoe belangrijk die juiste match tussen professional en organisatie is,” vertelt Annemieke Bouwmeester, mede-eigenaar van Grow Recruitment. “We komen namelijk allemaal zelf uit de genoemde sectoren dus ieder van ons heeft ook een eigen specifiek werkgebied. We kennen daardoor het werkveld en de behoeftes en proberen bij onze opdrachtgevers bijvoorbeeld ook de bedrijfscultuur te doorgronden. Dat doen we met onze unieke Grow Methode. Van daaruit kunnen we heel gericht op zoek naar geschikte kandidaten. Want we leveren enkel waardevolle en kwalitatieve matches. Vooral op bachelor- en masterniveau is dat cruciaal, voor zowel opdrachtgever als kandidaat.”

Karen Zaaijer, de andere mede-eigenaar van Grow Recruitment, voegt hieraan toe: “Onze slogan is niet voor niets ‘Happy people, Better results’. Zo werkt het in de praktijk echt! Als een professional niet op zijn/haar plaats zit, staat dit talent en daarmee ook groei van het individu én het bedrijf in de weg. Skills, competenties, ambities en persoonlijkheid zijn factoren die Grow Recruitment direct meeneemt in het selecteren van de juiste kandidaat voor een organisatie. Goede werving & selectie van medewerkers is meer dan profielen scannen. Vooral in deze krappe arbeidsmarkt zien we dat ondernemers en organisaties dit zich nog meer zijn gaan beseffen en dat daar juist de sleutel naar succesvolle groei zit.”

Maurice Govers, zelfstandig recruitmentspecialist en aangesloten bij het team van Grow Recruitment voelt met zijn ruim 20 jaar ervaring in de Tuinbouw feilloos aan waar de kansen en uitdagingen liggen in de Tuinbouw en Sierteelt. Niet alleen juiste diploma’s zijn van belang maar vooral passie voor het tuinbouwvak en interesse om daarin, samen, vooruit te komen. Organisaties en kandidaten in Tuinbouw en Sierteelt zijn dan ook uitgenodigd om met Maurice contact op te nemen.

Voor meer informatie:
Maurice Govers, Consultant Sierteelt & Tuinbouw
Grow Recruitment
+31 (0)6 100 110 20
maurice@grow-recruitment.com
www.grow-recruitment.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven