DA Wijchen overgestapt naar Drogist Bewust Beter

Op 7 oktober is Drogist Mabo te Wijchen heropend als Drogisterij Bewust Beter. Ook Marcel Aarts en zijn team maken de overstap van DA naar Drogist Bewust Beter.

Wijchen, gelegen tussen Maas en Waal, telt ruim 33.000 inwoners en biedt een rijke en veelbewogen geschiedenis. Van middeleeuwse kastelen, kronkelige wandelpaadjes door bossen, gezellige terrassen tot de rust van de mooie en weidse natuur. Het winkelcentrum Wijchen Noord, gelegen aan de Tunnelweg, heeft een breed winkelaanbod waaronder deze ruim opgezette combinatiewinkel drogist, kantoorboekhandel en Post.nl.

Het drukbezochte PostNL agentschap, dat op drukke dagen wel 400 consumenten kan tellen, biedt samen met de kantoorboekhandel en drogisterij een compleet assortiment aan. Met de nieuwe uitstraling van Drogist Bewust Beter, Bewust Lage prijzen en de combinatie met PostNL en kantoorboekhandel, zien de medewerkers van Drogisterij Mabo Wijchen de toekomst positief in.

Marcel Aarts is blij met een partner als UniPharma en de ondersteuning van Drogist Bewust Beter: “Eindelijk heb ik een groothandel gevonden die landelijke marketing verzorgt en mij voldoende ruimte biedt om lokaal te ondernemen. Wij willen ons focussen op de klanten in Wijchen en daar past het onderscheidende assortiment van Drogist Bewust Beter bij, net als de marktconforme prijzen. Zo krijgen wij weer meer tijd voor de klanten en houden wij de focus op advies en verkoop.“

Voor meer informatie: www.drogistbewustbeter.nl of www.unipharma.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven