Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Bevat extra veel noten en zaden en gezoet met appelpuree"

Meesters van de Halm introduceert koolhydraatarme granola

Tholen - De nieuwste granola van Meesters van De Halm is een koolhydraatarme variant. "Deze granola  bevat 7,7 gram koolhydraten per 100 gram. Dit is maar liefst 80% minder koolhydraten per 100 gram dan normale granola's. Deze aanzienlijke verlaging van de koolhydraten hebben we bereikt door andere keuzes te maken als het gaat om de grondstoffen. Deze koolhydraatarme granola bevat extra veel noten en zaden. Ook is hij gezoet met appelpuree in plaats van suiker of stroop. Hij is tevens helemaal graanvrij en er is geen palmolie in verwerkt", vertelt Rob van den Berg, algemeen directeur van de in Heeswijk-Dinther gevestigde authentieke graanpletterij.

Rob geeft aan dat de ontwikkeling van dit product in nauw overleg met de klanten tot stand is gekomen. "Voor de productontwikkeling gaan we vroegtijdig in overleg met onze klanten. Denken zij dat dit product aan zal slaan en zijn er nog specifieke wensen waar we rekening mee te houden?"

De koolhydraatarme granola is een aanvulling op de granolalijn van De Halm die verder bestaat uit de Suikerarme, Eiwitrijke en Vezelrijke granola. Bij de ontwikkeling van deze drie granola's heeft de producent gelet op het suikergehalte. "We hebben bewust granola's ontwikkeld die niet heel veel suikers bevatten. Bij de 'granola koolhydraat verlaagd' is naast het lage suikerhalte van 3,9 gram per 100 gram granola ook scherp gelet op het koolhydraatgehalte. Daarom is dit product een mooie aanvulling op deze productlijn."

Meer informatie over deze nieuwe granola is hier te vinden.

Voor meer informatie:
Rob van den Berg
Meesters van De Halm
De Morgenstond 11b
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
rob@dehalm.nl 
www.meestersvandehalm.nl