Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lisa's Choice breidt granola-assortiment uit met Limited Winter Edition

Lisa's Choice brengt dit jaar voor het eerst een Limited Winter Editie Granola op de markt. De granola is niet alleen glutenvrij, maar ook vegan en lactosevrij en vrij van geraffineerde suikers. Het granola basisassortiment kent drie vaste smaken: Berry Madness (met gevriesdroogde cranberries), Going Nuts (diverse noten) en Choc-Kingly Good (chocolade variant).

"De granola is één van de best verkopende Lisa's Choice producten", geeft Liesbeth Kos, managing Partner bij Lisa's Choice aan, omdat het een universeel product is en daarmee geschikt voor verschillende dieetwensen. Bovendien heeft de granola een geheel eigen smaak en fijne crunchiness."

Om haar loyale gebruikers nog meer variatie te kunnen bieden, heeft het bedrijf besloten om twee keer per jaar gedurende drie maanden een respectievelijke zomer- en winter limited editie uit te brengen. De Winter Editie heeft een warme kruidige smaak, waarin gekonfijte sinaasappelschil en speculaaskruiden (kaneel/kruidnagel/nootmuskaat) zijn verwerkt. Uiteraard heeft ook de verpakking een winterse uitstraling gekregen.

De Limited Winter Editie Lisa's Choice granola is vanaf begin november voor consumenten verkrijgbaar via Crisp.nl. En is via VersTrade te bestellen in 275 grams consumentenverpakkingen en op aanvraag in bulk vanaf 2 kilo.

Voor meer informatie: liesbeth@lisaschoice.nl en www.lisaschoiceglutenfree.com    

Publicatiedatum: