Brandplant haalt investering op om groei in Benelux te versnellen

Brandplant, de plantaardige distributeur voor de Benelux en merkeigenaar van de vegan, biologische merken Upside en Pianta, heeft een investering opgehaald bij twee internationale investeerders in vegan producten: Veg Capital en Kale United. Dit partnership versnelt het introduceren van de plantaardige producten voor consumenten in Nederland, België en Luxemburg.

Brandplant co-founder Erik van Gangelen: "De samenwerking met het team van Veg Capital, om merken als VFC (Vegan Fried Chick*n), naar de Benelux te brengen, creëert waarde voor beide partijen en wordt versterkt door de kracht van Kale United uit Scandinavië."

Gertjan Kruijk, Erik van Gangelen en Dirk Schnellen 

De investering zal worden gebruikt om de groei van Brandplant’s huidige merken te versnellen, merken uit de portfolio’s van Veg Capital en Kale United toe te voegen. Aan de andere kant zullen Veg Capital en Kale United op hun beurt Brandplant’s eigen merken ondersteunen in het Verenigd Koninkrijk en Scandinavië. Een deel van de investering zal gebruikt worden voor de verdere ontwikkeling van nieuwe producten van de eigen merken van Brandplant.

Voor meer informatie:
Brandplant
grow@brandplant.nl 
www.brandplant.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.