Nieuwe vegan vleesvervangers van Smaakt:

"Echt lekker en écht vlezig"

De Smaakspecialist introduceert een biologisch vegan vers assortiment vleesvervangers onder het merk Smaakt, bestaande uit burgers, worstjes, gehakt en ballen.

De vraag naar vegan producten is afgelopen tijd flink toegenomen. Het hanteren van een plantaardig wordt steeds meer een lifestyle in plaats van een trend. Vooral jongvolwassenen laten steeds vaker het vlees te staan en kiezen voor een plantaardige variant. De vegan vers producten van Smaakt sluiten aan bij deze ontwikkelingen.

Deze producten zijn verkrijgbaar in de vorm van burgers, gehakt, worstjes en gehaktballen. Ideaal als één-op-één vervanging van vlees in een traditionele avondmaaltijd, om de overstap naar een vegetarische maaltijd zo makkelijk mogelijk te maken en tegelijkertijd ook heel geschikt om eigentijdse gerechten mee te maken. Met de nieuwe vegan vleesvervangers wordt het reeds bestaande vegan assortiment van Smaakt met onder andere vegan kaas, vleeswaren en maaltijden verder aangevuld.

Vegan gehakt

Vegan burger

Peulvruchten
De nieuwe vegan producten zijn vleesvervangers gemaakt op basis van peulvruchten (erwten en tuinbonen). Dit geeft deze vegan producten een vleesachtige bite. Daarbij bevatten deze producten gemiddeld 15% meer eiwit dan rundvlees en bevatten ze ook 75% minder verzadigde vetten.

Vegan ballen

Vegan worstjes

Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist: "Wij zijn ontzettend trots op de introductie van deze producten. Het was voor ons van het grootste belang om niet in te leveren op smaak en dat is gelukt: onze producten zijn écht lekker en écht vlezig. Bij de Smaakspecialist geloven wij in de kracht en noodzaak van goede voeding voor een leefbare wereld. Met de vegan vers producten van Smaakt zorg je goed voor jezelf én voor de wereld."

Uiteraard is het vegan vers assortiment van de Smaakspecialist 100% biologisch. Het bevat geen toegevoegde suikers en ook geen soja.

Voor meer informatie:
De Smaakspecialist
+31 (0)76 565 6709
info@desmaakspecialist.nl
www.desmaakspecialist.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven