Vijf opleidingen van Aeres Hogeschool krijgen predicaat topopleiding

De bacheloropleidingen Tuinbouw & Akkerbouw, Dier- en Veehouderij van Aeres Hogeschool Dronten en de bedrijfskundige studie European Food Business van Aeres Hogeschool Almere hebben alle drie het predicaat topopleiding gekregen. Daarnaast mogen de Associate degree opleidingen Bedrijfskunde & Agribusiness in Almere en in Dronten eveneens dit predicaat dragen. Dat blijkt uit de vandaag gepresenteerde cijfers van Studiekeuze 123. Studenten zijn niet alleen zeer tevreden over de inhoud en de docenten, maar ook over de voorbereiding op hun loopbaan. 

De agrarische studies bij Aeres Hogeschool in Dronten doen het uitstekend. Ondanks de uitdagingen die de agrarische sector kent, neemt het aantal eerstejaars studenten voor de opleidingen ieder jaar toe. Dat studenten tevreden zijn over hun opleiding, illustreren de cijfers van de Keuzegids.

De opleiding Tuinbouw & Akkerbouw staat in de ranking op grote afstand van de andere vergelijkbare studies bij andere hogescholen. Studenten waarderen niet alleen de inhoud en de docenten, maar ook de voorbereiding op hun loopbaan en de sfeer. Ook de opleiding Dier- en Veehouderij scoort goed op vakinhoud, docenten en sfeer. De Associate degree Bedrijfskunde en Agribusiness is eveneens zeer gewaardeerd.

Freek Rebel, instellingsdirecteur Aeres Hogeschool: "Ik ben ontzettend blij met het predicaat topopleiding voor deze drie opleidingen. Een bevestiging dat Aeres Hogeschool Dronten de faculteit voor de agrofood sector is. Wij leveren de ondernemers en adviseurs van de toekomst af. Onze studenten zijn klaar voor de transities waar de sector momenteel middenin zit. Zij weten hoe ze als ondernemer hier op in moeten spelen en hoe ze in de rol van adviseur andere ondernemers hierbij kunnen begeleiden."

Goede voorbereiding carrière
Ook Aeres Hogeschool Almere valt met de bedrijfskundige bachelor studie European Food Business en met de Associate degree Bedrijfskunde & Agribusiness in de prijzen. European Food Business krijgt opnieuw het predicaat topopleiding. Studenten zijn zeer tevreden over de inhoud van het studieprogramma en de docenten. De voorbereiding op een toekomstige loopbaan is uitstekend bij European Food Business. Rebel: "Onze studenten doen internationale ervaring op binnen de voedingsindustrie en leren veel over toekomstbestendige veranderingen waar het voedselsysteem voor staat. En ook dat combineren ze met ondernemerschap. De kennis en ervaring die wij ze bieden geeft hen een goede basis voor een mooie carrière in de voedselindustrie."

De educatieve faculteit Aeres Hogeschool Wageningen kent sinds twee jaar de opleiding Dienstverlening & Producten die een mooie score weet te behalen. De vakkennis en de begeleiding van de docenten wordt gewaardeerd en ook over de sfeer zijn de studenten tevreden. Daarnaast draagt de masteropleiding leren en innoveren van de faculteit in Wageningen al zes jaar achter elkaar het predicaat topopleiding.

Voor meer informatie:
Aeres Hogeschool
info.hogeschool.almere@aeres.nl
www.aereshogeschool.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.