"Beter zakendoen voor (bio-)retail en (bio-)foodservice, in een razendsnel ontwikkelende markt"

Free From Functional & Health Ingredients 2021 op 23 en 24 november

Op 23 en 24 november aanstaande vindt de Free From Functional & Health Ingredients 2021 plaats in de RAI Amsterdam. Tijdens deze retailvakbeurs geven nationale en internationale experts uit verschillende vakgebieden inzicht in de belangrijkste voedingstrends en wat er over vijf jaar in de schappen ligt. 

Tijdens de Free From Amsterdam editie 2021 presenteren honderden internationale fabrikanten en handelaren in voedingsmiddelen en dranken hun nieuwste productinnovaties. Relevante producten, die klaar staan om in de (bio-)supermarkt- en foodservice schappen te worden geplaatst, en op de menukaarten van cateringbedrijven en bezorgservices.

Verbindingsplek voor foodprofessionals uit alle vakgebieden
"Meer en meer mensen denken na over waar hun eten vandaan komt en vooral over wát erin zit", vertelt organisator Ronald Holman van Expo Business Communications. "Het assortiment plantaardig in de Nederlandse supermarkten stijgt in rap tempo en alleen al in Wageningen werken meer dan zestig startups en onderzoeksinstituten aan oplossingen en innovaties. Om het (bio-)retail- en foodservice assortiment hier nog beter op te laten aansluiten en de productontwikkeling te versnellen, creëren wij met deze vakbeurs een verbindingsplek voor foodprofessionals uit alle vakgebieden. Van category managers en inkopers, tot fabrikanten, marketeers en voedingstechnologen."

Clean label, biologisch, vegan, plantaardig
Free From Functional & Health Ingredients 2021 geeft inzicht in zowel de laatste als toekomstige trends op het vlak van lactose-, gluten-, suikervrije en plantaardige producten, biologisch, vega(n), proteïne transitie, functionele voeding en ingrediënten. ‘Producten met zo min mogelijk bewerking en kunstmatige toevoegingen, die steeds meer mainstream worden.’ De expo koppelt potentiële zakenpartners aan elkaar en inspireert met conferences van tientallen toonaangevende sprekers van prestigieuze instellingen en bedrijven. "Het is onze missie om connecties mogelijk te maken en beter zakendoen voor (bio-)retail en foodservice te stimuleren, in een zich razendsnel ontwikkelende markt."

Inkopers en category managers
Voor foodprofessionals, inkopers en category managers biedt de expo inzicht in de trends die horen bij de gezonde lifestyle van de consument -nu en ‘na corona’. En de juiste connecties om de hierop aansluitende producten in de schappen te krijgen.

Exposanten
Voor exposanten vormt het vak-evenement een uitgelezen kans om hun meest innovatieve en trendy foodproducten te presenteren aan duizenden (inter)nationale foodprofessionals, inkopers en category managers.

Tijdens de Free From Amsterdam editie 2021 geven ruim driehonderd exposanten, meer dan duizend foodprofessionals en vijftig topsprekers uit binnen- en buitenland antwoord op de vragen wat wil de consument, welke producten haken hierop aan en welke partijen kunnen deze producten maken?

"De vakbeurs zorgt voor snelheid en efficiency in het ontwikkelen van de juiste producten en een schapinvulling die daadwerkelijk aansluit op de vraag van de steeds bewuster wordende consument."

Meer informatie en tickets: www.freefromfoodexpo.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.