Plantaardig alternatief voor Oral-B opzetborstels voor roterende elektrische tandenborstels

De basis van de tandverzorgingsproducten van TIO zijn hernieuwbare, plantaardige grondstoffen. Dit bespaart CO2 en u en vele andere mensen kunnen hun koolstofvoetafdruk oppoetsen met iets wat we allemaal elke dag doen. Het duurzaam herontwerpen van een alledaags voorwerp, zoals een tanden- of opzetborstel, dat miljarden mensen elke dag gebruiken, kan een enorme, positieve impact hebben op ons milieu. 

De producten van het Duitse merk TIO zijn milieuvriendelijk en tegelijkertijd van de hoogste kwaliteit voor de verzorging van tanden en kiezen. De laatste ontwikkeling is TIOMATIK; de eerste plantaardige opzetborstel op de markt die compatibel is met alle roterende elektrisch tandenborstels van Oral-B. De borstelsteel is gemaakt van suikerriet en de borstelharen zijn gemaakt van plantaardige ricinusolie. Met een marktaandeel van 95% zijn verreweg de meeste roterende elektrische tandenborstels van het merk Oral-B. Een logische keuze om voor deze tandenborstels een plantaardig alternatief te ontwikkelen. 

Kenmerken en voordelen van TIOMATIK

  • Borstelsteel gemaakt van bio-plastic op basis van suikerriet
  • De borstelharen zijn gemaakt van plantaardige ricinusolie. Die wordt gewonnen uit de zaden van de snelgroeiende wonderboom. Ricinusolie is een volledig hernieuwbare grondstof waarvoor geen grote hoeveelheden water nodig zijn, waarvoor slechts een klein stuk landbouwgrond nodig is en die dus perfect geschikt is voor een toekomst van duurzame landbouw.
  • De verpakking is van FSC gecertificeerd karton.
  • De opzetstukjes zijn beschikbaar in twee verpakkingen met twee verschillende kleuren zodat vier gezinsleden een eigen kleur borstel hebben. 
  • Compatibel met de volgende modellen: Pro, Trizone, ProfessionalCare®, ProfessionalCare® Smart Series, Healthy Clean®, Vitality®, Pro-Health®, Oral-B Triumph®, AdvancePower, Oral–B®, ProfessionalCare®, Vitality®, Healthy Clean®, Pro-Health®, Oral-B Triumph®.

Voor meer informatie:
Mareijn Gouw
Greenhub Imports
Energieweg 10
3641 RT Mijdrecht
020 6152632
mareijn.gouw@greenhubimports.nl  
www.greenhubimports.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven