Het Natuurhoekje bestaat 12,5 jaar

Zaterdag 2 oktober is voor Het Natuurhoekje een speciale dag. De winkel bestaat dan exact 12,5 jaar. Eigenaresse Marlies Thiessen ging 12,5 jaar geleden van start tijdens de economische crisis. Haar motto was: "Slechter dan dit kan het niet worden, dus kunnen we alleen nog maar groeien." Zeventien jaar supermarktervaring hadden haar klaargestoomd om een eigen zaak te beginnen. Marlies: "We zijn ondertussen één verhuizing verder en eigenlijk is het pand weer aan de krappe kant. We zitten in een sector die nog steeds groeit; mensen zijn steeds bewuster geworden van hetgeen wat ze eten, maar ook ons duidelijke advies in supplementen biedt hulp aan mensen die het nodig hebben."

Dochter Kim had nooit gedacht dat zij samen met haar moeder in dezelfde winkel zou werken. "Grafisch werk is waar ik jaren geleden voor gestudeerd heb, maar in het Orthomoleculaire heb ik mijn passie gevonden. Hier kan ik echt mijn ei in kwijt en samen met mensen zoeken naar het juiste voedingspatroon en supplementen is voor mij een uitdaging en daar houd ik van", aldus Kim.

Marlies: "Als we al hadden opgegeven wanneer men tegen mij zei dat onze winkel geen lang leven zou hebben, dan hadden we de 2 jaar niet gered. Ik ben blij dat ik af en toe zo koppig ben en naar dat soort dingen gewoon niet luister. De winkel is in de jaren steeds een beetje groter geworden en ook ons team is nu 3 dames sterk. Dat krijg je als je vast blijft houden aan waar je in gelooft."

Kim: "We zijn een team van 3 sterk, met ieder onze kracht op een ander vlak en dat is denk ik ook waarom Het Natuurhoekje zo'n succes is en echt een naam heeft in onze regio. Mensen kennen ons bij naam en vragen ook oprecht hoe het met je is. Wederzijds gebeurt dit natuurlijk ook. Bij ons ben je een persoon, absoluut geen nummer. Als jij met een lach op jouw gezicht naar huis gaat dan doen wij dat aan het einde van de dag ook."

Voor meer informatie:
Marlies, Kim en Rianne
Het Natuurhoekje
De Tamboer 2
6093 EB Heythuysen
0475 440501
hetnatuurhoekje@gmail.com 
www.hetnatuurhoekje.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven