Samenwerking GroenLeven, Univé en Rabobank in Duurzame Zekerheid

GroenLeven is zonne-energiepartner van Duurzame Zekerheid, het energieconcept van Univé. Op dinsdag 28 september is het partnerschap tussen de partijen onderstreept met de ondertekening van een nieuw contract. Met Duurzame Zekerheid gaat de coöperatie
de daken van haar zakelijke leden asbestvrij maken. GroenLeven voorziet als ervaren marktleider in grootschalige zonne-energie deze daken daarna van zonnepanelen: slimme inzet van bruikbare oppervlakte in Nederland voor de opwekking van groene energie.Asbest in het dak is een probleem dat vroeg of laat middels saneren opgelost moet worden. Daarnaast wordt het afsluiten van een verzekering van een asbestdak steeds lastiger. Door
het dak asbestvrij te maken en te verduurzamen door hier zonnepanelen op te installeren, biedt Duurzame Zekerheid een totaaloplossing en volledige ontzorging voor de ondernemer. Daarnaast wordt er meteen ook een steentje bijgedragen aan een andere uitdaging: de energietransitie.

De samenwerking voor Duurzame Zekerheid is uitgebreid met nieuwe partners die het programma gaan versterken. Zo is op 28 september ook Greenchoice aangesloten bij het samenwerkingsverband, die de distributie van de opgewekte stroom zal organiseren. Verder is de Rabobank eveneens aangesloten bij het initiatief als financier en partner om de uitvoering op landelijke schaal mogelijk te maken en te versnellen.

Joep Sparidaens, hoofd Rooftop Operations bij GroenLeven, is blij met de samenwerking met Univé en nieuwe partners: “Ik vind het prachtig om samen met Univé en haar partners drie maatschappelijke uitdagingen aan te gaan: asbest & klimaatverandering op deze manier aanpakken en bijdragen aan de energietransitie.”

Voor meer infomatie:
GroenLeven zonne-energie
info@groenleven.nl
www.groenleven.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.