SHAFFE organiseert seminar tijdens Fruit Attraction

"Hoe een duurzame AGF-sector er in 2030 uit kan zien"

De Southern Hemisphere Association of Fresh Fruit Exporters (SHAFFE) vertegenwoordigt 25% van de wereldwijde fruithandel. "De voortslepende pandemie heeft niet alleen gevolgen voor de handel, maar ook voor de manier waarop we netwerken en zakelijke contacten leggen tijdens vakbeurzen en andere evenementen, omdat onze leden te maken hebben met reisbeperkingen."  

"De afgelopen maanden waren dan ook bijzonder uitdagend voor onze leden," zegt Charif Christian Carvajal, directeur marketing Europa/Azië, voorzitter van ASOEX en SHAFFE. 

"Vandaar dat we ons bereik hebben vergroot via onze SHAFFE-conferentie in maart 2021 en door actief deel te nemen aan de organisatie van bijvoorbeeld het IPPC, de Global Alliance for Trade Facilitation en commerciële platforms, zoals het MacFruit Berry Congress in Italië en het APAMA Forum in Argentinië." 

"Onze focus zal de komende weken liggen op de voorbereidingen voor een succesvolle deelname aan Fruit Attraction in Madrid, waar wij aanwezig zullen zijn met een eigen stand en een seminar zullen organiseren." 

Fruit Attraction is van oudsher een ontmoetingsplaats voor SHAFFE-leden en hun Europese klanten, vandaar dat veel leden van SHAFFE vaste bezoekers van deze vakbeurs zijn. Dit jaar zal de organisatie een aantal leden direct aan het evenement laten deelnemen met een stand en andere zullen actief aanwezig zijn in de vorm van SHAFFE's hybride off- en online seminar. 

"We hebben de hele zomer met een speciale taskforce de gemeenschappelijke strategische prioriteiten van SHAFFE op het gebied van duurzaamheid besproken en gedefinieerd."

De landen die lid zijn van SHAFFE zijn al geruime tijd in deze regio actief en deze taskforce vormt een aanvulling op de bestaande strategieën in de diverse landen, omdat zij zich richt op de gemeenschappelijke uitdagingen en kansen voor de fruitsector op het zuidelijk halfrond. 

"Op 6 oktober zullen we tijdens Fruit Attraction in hybride vorm een seminar organiseren getiteld 'Hoe een duurzame AGF-sector er in 2030 uit kan zien'. We zullen van deze gelegenheid gebruikmaken om een aantal van de bevindingen en inzichten te delen die we de komende weken in onze Sustainability White Paper publiceren."

Voor de line-up voor het seminar, ga naar: liveconnect.ifema.es

Bezoek de stand van SHAFFE in paviljoen 6F02C.

Voor meer informatie: 
Nelli Hajdu
SHAFFE
nhajdu@shaffe.net 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven