Fotoreportage bio-exposanten op Gastvrij Rotterdam

Tholen - Na 20 maanden was de 8e editie van Gastvrij Rotterdam eindelijk weer de eerste grote live beurs die kon plaatsvinden in vier goed gevulde beurshallen van Rotterdam Ahoy. Ruim 300 exposanten en 11.264 bezoekers bezochten tijdens de afgelopen drie beursdagen Ahoy.

Klik hier voor de fotoreportage van de bio-exposanten.

Gelet op de actuele situatie in de branche met de aanhoudende uitdagingen rondom het coronavirus, het nijpende tekort aan personeel in de horeca in combinatie met het fraaie nazomerweer, was de opkomst volgens de organisatie boven verwachting. In verhouding tot de vorige editie in 2019, toen de beurs in 5 hallen plaatsvond, lag het bezoekersaantal deze week slechts 17% lager. Er was veel optimisme onder de standhouders dat er weer beurzen mogelijk zijn en dat de horeca een nieuwe start kan maken.

Er waren weer de nodige noviteiten. Zo lanceerde Schulp de bio-lijn 'Groentje van Schulp, presenteerde Pur Pain haar lijn met biologisch waldkornbrood en had DeliSouth (Tastywines) een nieuwe lijn natuurwijnen in blikjes meegenomen, die vooral jongeren aan moet gaan spreken.

Gastvrij Rotterdam 2022
De volgende editie van Gastvrij Rotterdam vindt plaats van 19 tot en met 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. Meer informatie is te vinden op www.gastvrij-rotterdam.nl.

Klik hier voor de fotoreportage.


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven