Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Deze hazelnootpasta bevat extreem veel hazelnoten"

Tholen - Amanprana's 'I Love Belgium choco Deluxe' hazelnootpasta bevat 45% hazelnoten, 0% palmolie en 0% geraffineerde suiker. "Hiermee is deze hazelnootpasta erg interessant voor mensen die echt kijken naar de ingrediƫnten. Bij andere varianten schrik je vaak van de rietsuiker die erin zit. En met een gehalte van 45% bevat onze hazelnootpasta extreem veel hazelnoten. Daarmee kom je direct bij de hogere prijs dan gemiddeld uit; noten hebben gewoon een prijs", vertelt Tim Spek.



Hij noemt de smaak heel overtuigend: "Wanneer je deze hazelnootpasta proeft, begrijp je meteen waarom het de meerprijs waard is. We sturen winkeliers graag een pot toe, zodat zij kennis kunnen maken met onze hazelnootpasta." Tim adviseert om de pot in de koelkast te bewaren. "Dan is de hazelnootpasta zeer goed smeerbaar en het lekkerst."

Antioxidanten
De hazelnootpasta van Amanprana bevat ook geen bruine suikers en geen zonnebloemolie. Maar wat zit er dan wel in? "Onze hazelnootpasta bevat 28,5% kokosbloesemsuiker. Dit geeft je alle voordelen van kokosbloesemsuiker, waarin meer antioxidanten zitten dan in kiwi, mango, wortel of tomaat. Een wereld van verschil met geraffineerde of bruine suikers, want die bieden 0% antioxidanten."



Verder is de Amanprana 'I love Belgium choco Deluxe' rijk aan kalium, ijzer en vitamine E. En het is een goede bron van magnesium, zink en calcium. De hazelnootpasta is verpakt in glas, voorzien van biologisch afbreekbare etiketten (inhoud: 400 gram).

Klik hier voor meer informatie.

Voor meer informatie:
Tim Spek
Amanprana
06 24712166
tim.spek@noble-house.tk  
www.amanprana.eu