Craft Dairy-Drentse Aa Zuivel breidt zuivellijn uit

Met ingang van komende week worden een aantal nieuwe producten aangeboden. Onder Craft Dairy verschijnen zowel een verse geitenmelk als een verse schapenmelk en van beide melksoorten zal ook een kefirvariant verkocht worden.

"Het succes van de vorig jaar geïntroduceerde Geiten en Schapenyogarde is enorm, het is zo snel gegaan met deze producten", vertelt Yuri Blanken, eigenaar van Craft Dairy. "En omdat wij eind vorig jaar zijn verhuisd naar een grotere locatie, komen er mogelijkheden voor uitbreidingen in het assortiment. En gelukkig kunnen we in onze directe regio goed aan uitstekende geiten- en schapenmelk komen. We zijn dan ook blij dat we de productie hiervan kunnen opschalen en meer producten kunnen maken.

Kefir van Drentse Aa Zuivel
Daarnaast wordt ook de lijn van Drentse Aa Zuivel uitgebreid met een Kefir. "Om een onderscheidend product neer te zetten hebben we veel onderzoek gedaan om tot de beste smaak te komen. In de eerste plaats gebruiken we hiervoor oorspronkelijke Kefirculturen die het werk misschien wat lastiger maken, maar een geweldige smaak geven. Daarnaast hebben we de Kefir uit koemelk met een iets verlaagd vetgehalte gemaakt, maar heeft deze wel de heerlijke lobbige en tintelende frisheid die je verwacht."

"In glas geeft de beste smaak"
Volgens Yuri zit het echte onderscheidende vermogen van alle producten van Craft Dairy en Drentse Aa Zuivel in de verpakking. "We verpakken al onze zuivel in glas en dit geeft gewoon de beste smaak. Voor de geiten en schapenproducten de enige die in glas verpakt zijn èn breed verkrijgbaar. We hebben deze producten in een 0,75 ml retourfles gedaan, een mooie hoeveelheid met een goede prijsstelling. Ook van deze uitbreiding verwachten we dan ook veel."

Voor meer informatie:
Yuri Blanken
Craft Dairy-Drentse Aa Zuivel
Noorderkijl 19
9571 AR 2e Exloërmond
06 40295273
yuri@craftdairy.nl 
www.drentseaazuivel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven