Delhaize opent nieuw Foodmaker-restaurant in Brussel

Deze week opende het nieuwe Foodmaker-restaurant in Brussel officieel zijn deuren. Foodmaker en Delhaize hebben de handen ineen geslagen om gezonde voeding nog dichter bij de consument te brengen. Foodmaker bereidt ultraverse gerechten met zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden ingrediënten. Maaltijden worden er op een duurzame manier geproduceerd zonder kleurstoffen, bewaarstoffen en toegevoegde suikers. Delhaize is dan ook de trotse hoofdfranchisenemer van het restaurant-concept, want de opening past volledig in de strategie van Delhaize waarbij de voortdurende innovatie van het merknetwerk een belangrijke pijler is.

Massaal wordt er gekozen voor een gezondere levensstijl waar beweging en evenwichtige voeding centraal staan. Delhaize en Foodmaker hebben daarom de handen ineen geslagen om gezonde voeding nog toegankelijker te maken: de Foodmaker-restaurants zijn vanaf nu ‘the place to be’ voor zij die graag gezond en lekker eten.

From farm to fork
Grootmoeders keuken is het zeker niet, maar noem het liever Moeder Natuurs keuken. In de Foodmaker-restaurants worden uitsluitend gezonde en evenwichtige gerechten geserveerd: één voor één gemaakt met zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten van eigen bodem. Liefhebbers kunnen er ook 100% vegetarisch en veganistisch eten. De Foodmaker-restaurants zijn de hele dag doorlopend open: mensen zijn er zowel welkom voor onbijt, lunch, diner als voor een welverdiende koffiepauze. De klant kan er zowel genieten van warme als koude maaltijden.

Duurzaamheid
Duurzaamheid is en blijft een prioriteit voor zowel Delhaize als Foodmaker. In Assent bij Diest kweekt Foodmaker zijn eigen biologische kruiden en groenten die gebruikt worden in zoveel mogelijk gerechten. Foodmaker is trouwens de enige onderneming in België in de running om het certificaat voor biocyclische veganlandbouw binnen te halen. Net zoals Delhaize werkt Foodmaker ook nauw samen met To Good to Go en de voedselbank om voedselverspilling tegen te gaan.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven