Opluchting bij deelnemers en bezoekers Organic Food Iberia

Tholen - Op de Organic Food Iberia in Madrid stonden vorige week zeven Nederlandse exposanten: Alimentativa, Doens Food Ingedients, Horizon Natuurvoeding, Nutland, Royal Green, Tradin Organic Agriculture en Yarrah Organic Petfood. De reacties tijdens en na de beurs zijn positief. Zo gaf Nina Berendsen namens de landbouwraad van de Nederlandse ambassade in Spanje op LinkedIn aan heel blij te zijn dat de Organic Food Iberia in Madrid door kon gaan en dat de Nederlandse bedrijven de beurs weer weten te vinden. 'Opgelucht om weer eens een beurs te bezoeken, maar ook goede zaken gedaan', is de meest gehoorde zin volgens haar.

Frenchtop Natural Care
Roy Jongens van Frenchtop Natural Care Products op de beurs met het merk Royal Green. Hij kijkt met een goed gevoel terug op de beurs. "Er is veel interesse in onze Royal Green thee. Herbolaria Navarro gaat onze thee opnemen in 43 biologische supermarkten. Het staat volgende maand al in alle winkels. Hiernaast hebben we meer dan 8 verschillende groothandels gesproken die op zoek waren naar een nieuwe thee. Perfect timing dus. Eerste beurs weer en ik ben er echt positief over", vertelde hij op de tweede beursdag.

Tradin Organic Agriculture
Roberta De Lorentiis, commercieel manager van de Meditteraanse regio bij Tradin Organic Agriculture, reageerde als volgt: "We zijn blij dat we hebben deelgenomen aan Organic Food Iberia. De beurs was bijzonder interessant omdat het de eerste keer was na lange tijd dat we onze Spaanse klanten en partners ontmoetten. We zijn blij dat veel mensen onze stand bezochten en interesse toonden in onze biologische ingredi├źnten. De positieve vibe bevestigde dat de biologische sector in Spanje in een zeer goede vorm verkeert en we zijn ervan overtuigd dat de belangstelling voor biologisch de komende jaren zal blijven groeien." 

Yarrah Organic Petfood
Yarrah plaatste op LinkedIn deze foto en maakte in het bijschrift duidelijk waar ze precies te vinden waren op de beursvloer (stand 8G152) om bezoekers meer te vertellen over het brede assortiment biologische producten voor honden en katten. 

In de voorbeschouwing op de beurs kwamen Jeroen Kramer (Horizon Natuurvoeding) en Philippe Doens (Doens Food Ingredients) aan het woord.

De volgende editie van de Organic Food Iberia staat voor 8-9 juni 2022 op het programma.

Voor meer informatie: www.organicfoodiberia.com  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven