Nieuw boek: Groenten fermenteren: van seizoen tot seizoen

Groenten, zout en een pot waarin je die ingrediënten verzamelt: meer is er niet nodig om aan de slag te gaan met fermenteren. In het nieuwe Velt-boek Groenten fermenteren: van seizoen tot seizoen bundelen Sam Dewilde, Leentje Speybroeck en Emelie Heller hun inzichten over fermenteren en hun lekkerste recepten.

Het boek Groenten fermenteren doet uit de doeken hoe je groenten fermenteert aan de hand van de droge methode en de natte methode. Heb je de basis onder de knie, dan kun je spelen met smaak, kleur en textuur.  

In een reeks verrassende recepten toont het boek vervolgens hoe je deze zelfgemaakte fermenten kunt verwerken. Zo hoeft er nooit een pot onaangeroerd in je koelkast of kelder te blijven staan.

Auteurs: Sam Dewilde, Leentje Speybroeck, Emelie Heller
ISBN: 9789492907080 
Pagina's: 96
Publicatiejaar: 2021
Boekhandelsprijs: € 25

Klik hier voor een inkijkexemplaar.

Bestellen kan via boekhandels, de webshop van Velt of via een Velt-afdeling in de buurt.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven