Gezondheidaanhuis.nl neemt Gezondheidswebwinkel.nl over

Per 1 september 2021 neemt Gezondheidaanhuis.nl Gezondheidswebwinkel.nl over. Richard en Yvonne Bosman, oprichters van Gezondheidswebwinkel.nl: "Gezondheidswebwinkel is al ruim 12 jaar een bekende webshop voor drogisterijproducten en voedingssupplementen. Gezondheidswebwinkel is een bedrijf dat qua positionering sterke overeenkomsten heeft met Gezondheid aan huis, zowel in het assortiment als de dienstverlening. Het assortiment heeft naast de drogisterijproducten een sterke focus op voedingssupplementen; onze dienstverlening kenmerkt zich door persoonlijkheid en betrouwbaarheid. Middels de overname door Gezondheid aan huis blijft dit gewaarborgd."

Michiel Roeleveld, oprichter van Gezondheidaanhuis.nl vult aan: "Goed advies werd gegeven door goed geïnformeerde medewerkers, daar verandert niets aan, bij ons zijn alle medewerkers met klantcontact gediplomeerd drogist of orthomoleculair therapeut.
Gezondheidswebwinkel heeft een loyale klantenkring in zowel binnen- als buitenland. Ik ben ervan overtuigd dat wij deze klanten nu kennis kunnen laten maken met een nog ruimer assortiment, meer verzendopties en een snellere verzending. Met de overname van Gezondheidswebwinkel verstevigen wij onze marktpositie als online verkoper van drogisterijproducten en met name voedingssupplementen."

Voor meer informatie: www.gezondheidaanhuis.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven