Met sprekers Merle Koomans van den Dries en Ronald van Marlen

BioBorrel: 16 september in BlueCity Rotterdam

Voor het eerst sinds september vorig jaar zal de BioBorrel niet online maar op locatie gehouden worden. Waar op 22 september 2021 het Werkspoorcafé De Leckere in Utrecht het decor was, zal de BioBorrel op donderdag 16 september aanstaande gehouden worden in BlueCity Rotterdam. Hiervoor zijn de volgende sprekers uitgenodigd: Merle Koomans van den Dries, voorzitter van Coöperatie Odin en Ronald van Marlen, klimaatactivist bij Extinction Rebellion.

De organisatoren van de BioBorrel geven in de uitnodiging aan verheugd te zijn dat we - voorzichtig - weer bij elkaar mogen komen. Het programma duurt van 18:00 tot 20:00 uur (inloop vanaf 17:30 uur).

Te Gast
Merle Koomans van den Dries
Merle Koomans van den Dries (1970), woonplaats Lelystad, voorzitter en directielid van Coöperatie Odin. Binnen Odin onder andere verantwoordelijk voor hrm, marketing & communicatie, de Odin-imkerij en de Odin-winkels (100% eigendom van Odin, dus geen franchise). Daarnaast in bestuur BioWinkelVereniging, CWA en Stichting EKO en Ledenraad Bionext. Zij houdt van koken en lekker en gezond eten, buiten zijn, hard werken voor goede zaken en zij gaat liever ergens voor dan dat ze tegen is.

Ronald van Marlen
Klimaatactivist Ronald van Marlen al ruim 35 jaar werkzaam in de biologische sector en betrokken bij de biologische beweging. Hij werkte onder andere bij Natudis en bij biologische fruitverwerker Ariza B.V.. Hij is oprichter en mede-eigenaar van NaNa Bio en van adviesbureau Timeli. Als adviseur, trainer of activist zet hij zich in voor een duurzamer voedselsysteem. Tijdens de BioBorrel zal hij ingaan op de nieuwste IPCC inzichten over klimaatverandering, en de actie die vanuit de (biologische) voedingssector noodzakelijk is.

Locatie
Sinds 2015 heeft BlueCity zich ontwikkeld van leeg zwembad tot spil van de circulaire economie. Anno 2021 is BlueCity een voorbeeldstad voor de circulaire economie, waar ondernemende geesten elkaar ontmoeten en concreet handelingsperspectief ontwikkelen, of het nu gaat om het vergroten van je impact, zero waste leven of het ontwikkelen van een future proof materiaal.

BlueCity - Maasboulevard 100, 3063 NS Rotterdam

Aanmelden
Vanwege de beperkte beschikbaarheid raden de organisatoren van de BioBorrel aan om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Aan de deur zijn ze genoodzaakt te vragen naar uw negatieve corona testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.

Klik hier om je aan te melden.

Voor meer informatie: www.debioborrel.nl 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven