Verpakkingsfabrikant Remmert Dekker 125 jaar:

Jubileumjaar trapt af met ontwerpwedstrijd verpakking van de toekomst

Op 1 september bestaat Remmert Dekker Packaging uit Wormer precies 125 jaar. Het feestelijke jubileumjaar begint met een ontwerpwedstrijd voor een nieuwe verpakking van de toekomst. Later in het jubileumjaar wordt met een bedrijfsevent ook een kijkje in de keuken van de verpakkingsfabrikant georganiseerd, meldt het bedrijf in een persbericht.

“En er gebeurt nog meer in het jubileumjaar,” vertelt CEO Tjarda Grimbergen, die twee jaar geleden het stokje van Annemarie Dekker overnam: “Momenteel zijn we als enige Nederlandse verpakkingsfabrikant van karton verpakkingen genomineerd voor een internationale award, de Carton Excellence Award die door de European Carton Makers Association wordt georganiseerd. Op 6 september horen we of we die gewonnen hebben.”

Creatief
Wouter Wigman, Marketing & Design Manager: “De verpakkingswedstrijd is speciaal bedoeld voor ons personeel, dat alle registers mag opentrekken om een nieuwe verpakking te ontwerpen. Hierbij moeten de elementen duurzaam, recyclebaar en toekomstbestendig een belangrijke rol spelen. Wij verwachten veel creatieve vondsten.” Het kenmerkt het innovatieve en toekomstgerichte karakter van dit Noord-Hollandse familiebedrijf, dat in 1896 werd opgericht door de opa van Annemarie Dekker, Remmert Dekker Pietzoon.

Event
Speciaal voor klanten en relaties wordt er later in het jaar een speciale dag georganiseerd om een kijkje in de keuken te bieden: de wereld van de verpakking en de mensen daarachter. Door medewerkers van diverse afdelingen zullen innovaties en fabricageprocessen getoond worden. Een en ander is vanzelfsprekend wel afhankelijk van de corona-ontwikkelingen, zegt Wigman. “Maar ik verwacht dat we een mooi event kunnen neerzetten.”

Plastic
Grimbergen verwacht voor het bedrijf een voortgaande groei, onder meer doordat het tijdig geanticipeerd heeft op de veranderende Europese wetgeving rondom plastic en voedselverpakkingen.  “Onze ingebruikname van een nieuwe verpakkingsmachine per eind dit jaar maakt onderdeel uit van deze toekomstgerichte strategie”, aldus Grimbergen.Voor meer informatie:
Wouter Wigman
Remmert Dekker
+316 3467 7245 
w.wigman@remmertdekker.nl 
www.remmertdekker.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven