Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioRomeo presenteert nieuw pand tijdens open dag

Op zaterdag 4 september is iedereen van harte welkom op de open dag van biologisch akkerbouwbedrijf BioRomeo in de Noordoostpolder. "Aan de Zwijnsweg is inmiddels een nieuw pand verrezen. In februari 2018 ontstond er een grote brand waardoor twee schuren werden verwoest. Inmiddels is er een prachtig pand teruggebouwd, die wij met trots presenteren", vertelt Krispijn van den Dries, eigenaar van BioRomeo.



BioRomeo
BioRomeo teelt en verpakt biologische groenten en aardappelen voor de Nederlandse en buitenlandse markt. "De nadruk ligt daarbij op smaakvolle en kleurrijke gewassen. Met ons akkerbouwbedrijf telen we inmiddels al meer dan 30 jaar biologisch. Wij delen graag onze ervaringen en laten we je kennis maken met de diverse gewassen."

Activiteiten
Jong en oud zijn welkom op de open dag. Daarnaast zijn er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder het zelf oogsten van wortels en een workshop zuurkool maken.

De open dag vindt plaats tussen 13:00 en 16:00 uur. Het adres van BioRomeo is Zwijnsweg 5, 8307 PP Ens.

Voor meer informatie: info@bioromeo.nl en www.bioromeo.nl 

Publicatiedatum: