Een nieuwe wikkel voor de GeluksVogel-eitjes

GeluksVogel heeft een nieuwe wikkel voor haar eitjes. Naast steeds wisselende foto's op de wikkel rondom het eierdoosje heeft GeluksVogel nu ook een getekende versie van het leven van de GeluksVogel kippen. "De reden hiervoor is dat de wikkel van het doosje, waar statiegeld op zit, door veel consumenten hergebruikt wordt door deze als ansichtkaart te versturen", zo licht Yvonne Sturm toe.

Ze vervolgt: "Hoe leuk is het dan om aan deze persoonlijke boodschap een eigen draai te geven door deze in te kleuren door je kinderen of natuurlijk door jezelf! Deze creatieve versie komt deze week week in de winkels te liggen."

Ook de binnenkant van de wikkel heeft een nieuw jasje gekregen. De koper van de eitjes leest in (Geluks)vogelvlucht over het concept:

Dank je wel dat je voor GeluksVogel hebt gekozen! 
Wist jij dat deze eitjes veel geluk brengen? Onze GeluksVogels, zo noemen wij onze kippen, leven in een mobiele kippenkar waarbij ze in de meest natuurlijke en oorspronkelijke leefomgeving leven.

Deze mobiele kippenkar wordt elke week verplaatst naar een vers stuk gras met daarin klavers en insecten, hierdoor is preventieve medicatie niet nodig. En dat proef je!

Vanuit de natuur worden er ongeveer net zoveel hennen als hanen geboren. Bij GeluksVogel kiezen we ervoor om voor elke hen een broertje, oftewel haantje, groot te brengen. Goed voor het natuurlijke evenwicht én hier komen hele lekkere producten uit voort.

Naast dat onze kippen een echt GeluksVogel leven leiden krijgen ze ook 100% biologisch voer en zijn de vaders en moeders van onze kippen biologisch opgegroeid. We stoppen dus veel liefde en aandacht in dit kleinschalige project; van de leg tot aan de klant.

Dit doen we ook!
Om ervoor te zorgen dat 'de cirkel echt rond is' worden onze afgekeurde eieren gebruikt door een kunstenaar die unieke kunstwerken maakt, welke verkocht worden in het Rijksmuseum.

Ook over de doosjes en de wikkels is nagedacht: onze eierdoosjes zijn de enige waar statiegeld op zit en de wikkel kan gebruikt worden als ansichtkaart om naar iemand te versturen en nog meer geluk te verspreiden!

In de afgelopen tijd hebben we al enorm veel klanten gelukkig mogen maken met eitjes en vleesproducten. De vraag naar GeluksVogel eieren en vlees stijgt maar we groeien bewust langzaam om voedseloverschot te voorkomen.

DIT IS GELUKSVOGEL IN GELUKS-VOGELVLUCHT

Voor meer informatie:
Yvonne Sturm
GeluksVogel
Heibloem 11
5388 VV Nistelrode
06 20615906
info@geluksvogel.bio  
www.geluksvogel.bio 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven