Combinatie van digitaal en face-to-face

World Organic Congress 2021: 6-10 september in Rennes

Het World Organic Congress, dat om de drie jaar wordt georganiseerd, vindt dit jaar van 6 tot en met 10 september plaats in Frankrijk in het Couvent des Jacobins (in Rennes).

Voor de twintigste editie van dit evenement worden meer dan 2.500 deelnemers uit zo'n vijftig landen verwacht, bestaande uit spelers binnen de biologische sector, boeren, onderzoekers en burgers om vraagstukken op het gebied van veerkracht (weerbaarheid), de veranderingen binnen de samenleving, het herstel van ecosystemen, gezondheid en voedselsoevereiniteit aan de orde te stellen. Deze editie heeft een programma waar veel van wordt verwacht, aangezien er op dit moment al 450 toespraken en 80 conferenties zijn bevestigd.

Dit jaar hebben de organisatoren er, vanwege de pandemie, voor gekozen om twee formats te combineren:

  • Een digitaal format met live plenaire conferenties, interactie met deelnemers via virtuele uitwisselingsruimtes (chat of video) tijdens forums en workshops, gepersonaliseerde ontmoetingen...
  • Een face-to-face-format dat van 6 tot 10 september plaatsvindt in Rennes (en waarbij de capaciteit is beperkt tot 500 plaatsen).

Programma
6-7 september: Pre-conferenties
7 september: Openingsceremonie
8-10 september: Conferenties
13-14 september: Algemene Vergadering

Klik hier voor meer informatie over het programma

Klik hier om u in te schrijven


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven