Boerenmarkt en Ayurveda bij Kaldenbroeck

Op 4 september wordt bij Kaldenbroeck - Huys voor puur leven, op de grens tussen Grubbenvorst en Lottum, een kleinschalige boerenmarkt georganiseerd. Op de markt met de naam 'Buiten' is er veel aandacht voor gezondheid, voeding, kruiden, bio, en duurzaamheid. Maar ook hergebruik (bijv. mode, wonen). De markt telt tal van kramen, waar van alles wordt verkocht en waar bezoekers ge├»nformeerd worden. 

Qua voeding is er brood, groente, fruit, noten, honing, bio, koffie, wijn.  Er zijn parels uit de omgeving en in de categorie lifestyle is er mode, sieraden, tassen, yoga producten, wol, tweedehands en hergebruikt. Verder zijn er kruiden, yoga, Ayurveda, boeken, muziek en stenen. 

In het hart van de markt staat het Kaldenbroeck Gezond Huys, waar bezoekers de beide Indiase Ayurveda artsen van Kaldenbroeck kunt ontmoeten en kunnen ontdekken welke voeding specifiek voor hen gezond is, wat je kunt doen om beter te slapen, wat hoofdpijn vermindert, hoe men balans kunt in periodes van stress en over gezond oud te worden.

De yoga docenten van Kaldenbroeck geven enkele demonstraties en leggen graag uit waarom yoga al lang niet meer 'dat gymclubje voor vrouwen is' en hoe het bijdraagt aan rust en flexibiliteit.

Voor de kinderen is er een heuse Veggie Food Truck waar ze onder begeleiding gezonde pizza's kunnen bakken. Tot slot is er live muziek.

BUITEN is op 4 september van 10.00 - 16.00 uur. De toegang is vrij.

Adres:
Kaldenbroeck Huys voor puur leven
Kaldenbroek 1c 
5973 RJ Lottum


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven