"We verkopen delicatessen gemaakt van imperfecte groenten en fruit"

Horecaondernemer Judith Keizer begon Vreemde Streken in Wageningen ooit als eetcafé, nu is het een duurzame delicatessenwinkel en biologisch cateringbedrijf. Alles wat je er koopt of eet is duurzaam geproduceerd, met minimale verspilling. "Een betere wereld begint niet alleen bij jezelf, het systeem moet anders. Je verbetert de wereld niet door iets bij ons te consumeren. Ik wil niet een individuele levensstijl, die niet voor iedereen is weggelegd, verheven tot activistische strategie die de oplossing zou zijn van het klimaatvraagstuk of tegen voedselverspilling," vertelt Judith. "Maar ik probeer met mijn winkel wel het grotere kader te laten zien."

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Regio Foodvalley


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven