Exposantenlijsten staan online

Groen licht voor BioNord en BioSüd

Op 26 september staat de BioNord in Hannover op het programma en de BioSüd zal plaatsvinden op 3 oktober. De exposantenlijsten zijn nu te vinden op de website. Vanaf begin september kunnen bezoekers en standhouders zich inschrijven op de homepage.

Waar in maart van dit jaar al besloten werd dat de Duitse voorjaarsbeurzen BioWest en BioOst niet plaats konden vinden (verplaatst naar april 2022), waren de beursorganisatoren voorzichtig optimistisch over de beurzen die voor de herfst op de planning staan. 

BioNord en BioSüd goed voorbereid
Vanaf nu mag iedereen die gevaccineerd, hersteld of getest is, deelnemen aan beurzen. Een uitgebreid hygiëneconcept voor de BioMessen is reeds goedgekeurd. Alle lichten voor de BioMessen staan dus op groen. De organisatoren geven aan uit te kijken naar de eerste echte bijeenkomst van de biologische sector na meer dan anderhalf jaar.  

Klik hier voor de exposantenlijst van de BioNord met tien Nederlandse bedrijven: CLEOS (Organic Flavour Company) - Dutch Harvest - Ghee Easy - Horizon Natuurvoeding - KleinsteSoepfabriek - Lovechock -  No sugar daddies - Machandel - TerraSana - The Nice Company - Yarrah Organic Petfood - Yellow Chips.

Dit is de Nederlandse inbreng op BioSüd: Chocolatemakers - CLEOS (Organic Flavour Company) - FZ Organic Food - Ghee Easy - Horizon Natuurvoeding - Lovechock - No Sugar Daddies - TerraSana - The Nice Company - Yarrah Organic Petfood. Klik hier voor alle deelnemers van de BioSüd. 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven