Bee honest cosmetics lanceert nieuwe lijn handcrèmes

Bee honest cosmetics introduceert voedende en verzorgende handcrèmes met biologische Aloë vera sap en Manuka honing. "De handcrèmes trekken snel in, smeren heel prettig uit en geven na het gebruik het fijne gevoel van zachte handen", vertelt Joyce Weerman. De handcrèmes zijn BDIH/COSMOS gecertificeerd en bevatten geen palmolie.

Zachte handen
Manuka honing heeft bijzondere eigenschappen en wordt vaak toegepast voor huidproblemen. "Manuka herstelt en verzacht, zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid. De voedende abrikozenpitolie houdt de huid soepel. De handcrème Manuka werkt intensief hydraterend en beschermt tegen uitdrogen. Lichte, niet-vette crème voor mooie, zachte handen en geschikt voor de gevoelige huid." De handcrème Aloë vera & honing voedt en verzorgt. Het ondersteunt het natuurlijk herstellend vermogen van de huid en is speciaal voor de voor de droge en gevoelige huid.

Ervaringsdeskundigen
De handcrèmes zijn uitgebreid getest. De ervaringsdeskundigen waren erg enthousiast over de handcrèmes: 'Prima crème, mijn handen voelen zacht aan' en 'Zachte, prettige geur'. Anderen vonden de handcrèmes lekker zacht en gaven aan het prettig is dat de handcrèmes niet plakken. "Wij zijn erg blij met deze feedback en trots dat deze fijne producten geïntroduceerd zijn", aldus Joyce.

Duurzame tubes
De tubes van de handcrèmes zijn van een duurzaam materiaal gemaakt, 57% PCR. PCR staat voor post-consumer recycled, dit is gerecycled materiaal dat is gebruikt door eindgebruiker. Denk hierbij aan lege tandpastatubes, plastic zakjes of lege drankflesjes die je als consument in de vuilnisbak gooit. Dit circulaire materiaal heeft als doel om producten en grondstoffen zoveel mogelijk her te gebruiken. Door recycling van plastic ontstaan er weer nieuwe plastic producten. De tubes bestaan uit verschillende lagen waarbij de binnenste laag niet in aanraking komt met PCR, vandaar ook de 57% PCR.
De handcrèmes zijn verkrijgbaar bij natuurvoedingsspeciaalzaken.

Lief voor je lijf en voor de natuur
Bee honest cosmetics heeft zich laten inspireren door de bij. "Wij zijn blij met de bij. Zonder bijen geen gewasbestuiving, geen lekkere honing en bijzondere verzorgingsingrediënten, zoals bijenwas, propolis en gelee royale. Bee honest cosmetics maakt dankbaar gebruik van deze actieve, maar huidvriendelijke werkstoffen in hun producten. Wij combineren het met zorgvuldig geselecteerde plantenextracten en voegen er heerlijk geurende essentiële oliën aan toe."

"Vanwege onze passie voor natuurcosmetica, hebben wij uitsluitend producten die BDIH/COSMOS gecertificeerd zijn. Daarmee lever je niet alleen een bijdrage aan de zorg voor jezelf maar ook een bijdrage aan een betere wereld. Lief voor je lijf en lief voor de natuur. Dat is de kracht van Bee honest cosmetics. Dat voelt goed!"

Voor meer informatie: www.beehonestcosmetics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven