Nieuwe winkel opent begin 2022

Natuurwinkel Mordan verdwijnt uit stadscentrum Oostende

Na 33 jaar zal Bioshop Mordan 1 uit het stadscentrum van Oostende gaan verdwijnen. De winkel in de Christinastraat zal op 13 november 2021 voor het laatst geopend zijn. Eigenaar Hans Cooman geeft aan dat het verder oplappen van de 5 panden waarin de winkel gevestigd is geen zin meer heeft. Deze panden dateren van 1850 tot 1875. De gebouwen worden met de grond gelijk gemaakt voor de opbouw van appartementen en garages. De toegankelijkheid om te winkelen in het centrum wordt ook steeds minder. Uitgebreid shoppen waarbij de auto een noodzaak is, zal niet meer kunnen.

Op de website www.natuurwinkelmordan.be staat vermeld dat er dit jaar nogal wat zal veranderen bij Natuurwinkel Mordan. Mordan 1 in de Christinastraat verdwijnt dit jaar. Mordan 2 (aan de Torhoutsesteenweg) wordt groter en beter en er zal begin 2022 een Mordan-winkel bij komen.

Vanaf 1 juli 2021 zijn de openingstijden van Mordan 2 aan de Torhoutsesteenweg verruimd. De winkel is nu alle dagen doorlopend geopend van 9:00 tot 18:00 uur. Begin 2022 zal dus een nieuwe Bioshop Mordan openen in de Edward Vlietinckstraat (op nummer 11). Daar is de winkel (groothandel) voor iedereen toegankelijk en zal geopend zijn op vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Mordan 2 heeft er ongeveer 70 vierkante meter aan verkoopruimte bij gekregen. Dit betekent dat het volledige aanbod van Bioshop Mordan 1 terug te vinden is in Bioshop Mordan 2 (uitgezonderd de beenhouwerij en de Green Sleep slaapafdeling). Tevens is de versafdeling verder uitgebreid.

Voor meer informatie:
Hans Cooman
Natuurwinkel Mordan
hans@natuurwinkelmordan.be 
www.natuurwinkelmordan.be 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven