Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yarrah introduceert biologische complete portiemaaltijden voor katten

Yarrah Organic Petfood introduceert een nieuw product voor de kat: filetstukjes in saus. De biologische portiemaaltijden zitten in een handig lichtgewicht zakje en zijn verkrijgbaar in 3 smaken: rund, kip en kalkoen. Compleet, voedzaam en zeer smakelijk natvoer voor katten met biologisch vlees. Zuiver biologisch voer en dus zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegde pesticiden, GMO en suikers. Alleen de best opneembare eiwitbronnen zijn geselecteerd, zodat katten precies binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Complete maaltijd
Deze maaltijdzakjes van 85 gram bevatten biologische rund-, kip- en kalkoenstukjes in een heerlijke saus. Het is een complete maaltijd voor katten die alle benodigde vitamines en voedingsstoffen bevat. Naast vlees wordt er erwteneiwit toegevoegd. Erwteneiwit zorgt voor een extra bron van vezels. Yarrah adviseert natvoer voor iedere kat, vooral met een saus zoals in dit zakje. Natvoer bevat veel vocht en helpt katten gehydrateerd te blijven. Oudere katten en katten die weinig drinken, hebben baat bij een dagelijkse portie natvoer.

Lage belasting van de natuur
Yarrah maakt lekkere dierenvoeding van de hoogste kwaliteit, zonder de planeet onnodig te belasten. Daarom is het hele assortiment van Yarrah biologisch gecertificeerd en kopen ze alle ingrediƫnten zelf in.

De filetstukjes in saus zullen in de komende weken verkrijgbaar worden via de diverse verkoopkanalen.

Voor meer informatie:
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439850
info@yarrah.com 
www.yarrah.com 

Publicatiedatum: