Yarrah introduceert biologische complete portiemaaltijden voor katten

Yarrah Organic Petfood introduceert een nieuw product voor de kat: filetstukjes in saus. De biologische portiemaaltijden zitten in een handig lichtgewicht zakje en zijn verkrijgbaar in 3 smaken: rund, kip en kalkoen. Compleet, voedzaam en zeer smakelijk natvoer voor katten met biologisch vlees. Zuiver biologisch voer en dus zonder chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, toegevoegde pesticiden, GMO en suikers. Alleen de best opneembare eiwitbronnen zijn geselecteerd, zodat katten precies binnenkrijgen wat ze nodig hebben.

Complete maaltijd
Deze maaltijdzakjes van 85 gram bevatten biologische rund-, kip- en kalkoenstukjes in een heerlijke saus. Het is een complete maaltijd voor katten die alle benodigde vitamines en voedingsstoffen bevat. Naast vlees wordt er erwteneiwit toegevoegd. Erwteneiwit zorgt voor een extra bron van vezels. Yarrah adviseert natvoer voor iedere kat, vooral met een saus zoals in dit zakje. Natvoer bevat veel vocht en helpt katten gehydrateerd te blijven. Oudere katten en katten die weinig drinken, hebben baat bij een dagelijkse portie natvoer.

Lage belasting van de natuur
Yarrah maakt lekkere dierenvoeding van de hoogste kwaliteit, zonder de planeet onnodig te belasten. Daarom is het hele assortiment van Yarrah biologisch gecertificeerd en kopen ze alle ingredi├źnten zelf in.

De filetstukjes in saus zullen in de komende weken verkrijgbaar worden via de diverse verkoopkanalen.

Voor meer informatie:
Yarrah Organic Petfood
Van Leeuwenhoekstraat 26
3846 CB Harderwijk
0341 439850
info@yarrah.com 
www.yarrah.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven